Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Počela dvodnevna radionica ,,Zajedničko iznalaženje rješenja za humanu zajednicu - sačinjavanje plana upravljanja populacijom pasa u Varešu“

10 Srp 2024
391 times

Dvodnevna radionica, koja će se u općini Vareš održavati danas i sutra (10. i 11. srpnja 2024. godine) pod nazivom ,,Zajedničko iznalaženje rješenja za humanu zajednicu

- sačinjavanje plana upravljanja populacijom pasa u Varešu“ okupila je brojne predstavnike lokalne zajednice – predstavnike Veterinarske stanice Vareš, Lovačkog društva Zvijezda Vareš, Profesionalnog vatrogasnog voda Vareš, Policijske stanice Vareš, JPU Dječjeg obdaništa Vareš, Vijeća roditelja OŠ Vareš, UG Žućo, ljubitelje životinja i predstavnika radio Bobovca.

Radionicu organiziraju Općina Vareš, Projekt jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini (MZ projekat) kojeg financiraju Vlada Švicarske i Švedska a provodi UNDP u Bosni i Hercegovini u partnerstvu sa udruženjem Dogs Trust BiH.

Ispred organizatora prisutni su bile – Velida Džafo i Lejla Numić općinske službenice Općine Vareš, Ajdin Bašić, Alida Omanović, Amna Šljivo Alić i Muhidin Tabaković iz udruženja Dogs Trust BiH, te Vedad Resić i Elzemina Bojičić iz UNDP-a.

Cilj ove radionice je doći do zajedničkog razumijevanja izvorišta problema kao faktora koji utiču na generiranje problema, te na temelju toga osmisliti aktivnosti koje će biti dio plana upravljanja populacijom pasa u Varešu.

Očekivanja organizatora su da će sudionici iz lokalne zajednice shvatiti značaj angažmana cijele zajednice na rješavanju problema populacije napuštenih pasa obzirom da isti ima velike implikacije na sigurnost ljudi u našoj zajednici. Radionica nastavlja s radom, sutra 11. srpnja kada se očejuje donošenje odrđenih zakljačaka.

radionica-psi-UNDP-19
radionica-psi-UNDP-18
radionica-psi-UNDP-17
radionica-psi-UNDP-16
radionica-psi-UNDP-15
radionica-psi-UNDP-13
radionica-psi-UNDP-14
radionica-psi-UNDP-12
radionica-psi-UNDP-11
radionica-psi-UNDP-10
radionica-psi-UNDP-9
radionica-psi-UNDP-7
radionica-psi-UNDP-8
radionica-psi-UNDP-6
radionica-psi-UNDP-5
radionica-psi-UNDP-4
radionica-psi-UNDP-3
radionica-psi-UNDP-2

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3408

Jučer 4320

Ovaj Tjedan 3408

Ovaj Mjesec 106839

Ukupno 15131100

Currently are 485 guests and no members online