Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Potpisan memorandum o uspostavi savjetodavnog odbora za urbanizam

13 Tra 2016
2948 times

U maloj dvorani Općine Vareš danas

(23.04.2010. godine) potpisan je Memorandum o uspostavi Savjetodavnog odbora za urbanizam u sklopu Projekta uspostave Centra za dozvole u oblasti urbanizma i građenja u općini Vareš. Memorandum je potpisan od strane načelnika općine Vareš Hamde Fatića i ovlaštenih predstavnika, direktora Javnih poduzeća koji djeluju na području općine Vareš - Javnog komunalnog poduzeća, Elektrodistribucija i BH Telecoma. Potpisivanju je nazočila Alma Busuladžić, specijalista za urbanizam pri GAP-u.
Uspostava Centra za dozvole u oblasti urbanizma i građenja veliki je događaj za ovaj grad koji će napokon dobiti digitalizirane katastarske planove, digitaliziranu mrežu vodovoda i kanalizacije, te digitaliziranu mrežu elektro instalacija u gradu. Svi ovi podaci, na jednom mjestu, olakšat će građanima i gospodarskim subjektima dobivanje informacija o dozvolama za gradnju i dozvole za gradnju na jednim mjestu, u općini, bez nepotrebnog i zamornog traženja suglasnosti komunalnog, elektrodistribucije i svih ostali subjekata uključenih u ovaj proces. Pred novooformljenim Savjetodavnim odborom za urbanizam ogroman je posao jer je potrebno napraviti analogne, pa tek potom digitalizirati pojedine mreže, kao što je vodovodna koja se Varešu nadograđuje od 1909.godine.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8274

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 42579

Ovaj Mjesec 132988

Ukupno 13917432

Currently are 249 guests and no members online