Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Izborna skupština HKD Napredak

14 Tra 2016
2164 times

U velikoj dvorani općine Vareš 24. rujna

2010. godine je održana Izborna Skupština HKD Napredak- podružnica Vareš. Na sjednici je izabrano novo rukovodstvo podružnice, tako je za novog predsjednika izabran Mario Mirčić umjesto dosadašnjeg Željka Franjića. Za dopredsjednika podružnice izabran je dr. Anto Jelić, tajnica je Mladenka Čović, a   
rizničarka Božana Pašalić.  Članovi Upravnog odbora postali su: Mladen Bošnjak, Čedomir Jelić, Željka Petrović, Željko Sertić, Zoran Terzić i Mladenko Marijanović. Članovi novog Nadzornog odbora su: Dubravko Tokmačić, Vinko Franjković, Lucija Slugić, Toni Petković i Anto Bogeljić. U ime središnjice HKD Napredak iz Sarajeva izraze podrške u brzojavu vareškim napretkovcima uputio je predsjednik društva dr. Franjo Topić. Skupu su se obratili Rusmir Berberović, pomoćnik načelnika općine Vareš za društvene djelatnosti i Željko Franjić kao predsjednik vareške podružnice Napretka od 2006. do 2010. godine. On je podnio izvješće o radu za navedeno razdoblje koje je jednoglasno usvojeno. Na kraju rada skupštine svim nazočnim se obratio novi predsjednik Mario Mirčić koji je obećao da će se čvrsto zalagati da se na području kulture u Varešu stanje poboljša, a poseban akcent stavio je na potrebu očuvanja Hrvatskog radija Bobovac Vareš i lista vareških Hrvata Bobovac, kao i na ponovno okupljanje članova folklorne i tamburaške sekcije.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5493

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 41504

Ovaj Mjesec 201567

Ukupno 13986011

Currently are one guest and no members online