Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uručeni ključevi sretnim dobitnicima automobila

14 Tra 2016
874 times

Jučer, 28.07.2015. godine u Vijaci uručeni su ključevi automobila škoda citigo koji je izvučen u nagradnoj igri

„Vjernost se isplati“ u organizaciji poduzeća MPM d.o.o. Vareš i Krčme F&M Vijaka. Nagradna igra trajala je nešto više od dva mjeseca i svi kupci koji su kupili robu u vrijednosti 50 KM mogli su dobiti kupone koji sudjeluju u nagradnom izvlačenju. Izvlačenje nagrada upriličeno je u večernjim satima 26.07.2015. godine u Domu kulture u Vijaci u sklopu zabavnih večeri povodom blagdana sv.Ane koja se posebno obilježava u ovom selu. Kupon s brojem 002123 izvukao je Toni Pavić, dobitnik utješne nagrade LCD TV, i usrećio obitelj Jelke i Ivice Terzić iz Vareša. Dobitni kupon glasio je na Jelku Terzić.
U razgovoru s sretnom dobitnicom rekla nam je: „Prvo nisam vjerovala i otišla sam do svojih susjeda da provjere jesam li što dobila. U šali sam im rekla izgleda da sam dobila tavu. Prilikom kupovine robe našalila sam se s uposlenicima i kazala im da mi ostave auto i da ga okite s ružom, i evo ostvarilo se.“
Inače, obitelj Terzić prošle godine u svibanjskim poplavama bili su teško ugroženi i morali su iseliti iz svog stana dok nije sanirano klizište koje im je ugrozilo stambeni objekt. U posjedu imaju starog „jugića“ koji će nakon 24 godine korištenja otići u zasluženu mirovinu. Svečanosti uručenja ključeva prisustvovali su svi članovi obitelji koji su se okupili iako su raseljeni širom Europe.
„Zahvaljujem se organizatorima i svima koji su nas ovako lijepo dočekali i uručili ključeve automobila. Poručujem svima da se uvijek priključe kada su nagradne igre u pitanju jer ako se ne igra ne može se ni dobiti, a mi smo se uvjerili da je to tako, i uz mnogo sreće može se i dobiti“, kazala nam je veselo sretna dobitnica.
Obitelji Terzić želimo mnogo prijeđenih kilometara u novom automobilu i da ih posluži dugo godina kao što je stari jugić.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5372

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 49108

Ovaj Mjesec 209171

Ukupno 13993615

Currently are 150 guests and no members online