Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - Donatorski rock koncert za vareške izviđače

14 Tra 2016
936 times

POŠTOVANI VAREŠANI, PRIJATELJI ODREDA IZVIĐAČA „ZVIJEZDA“ – VAREŠ!


Obavještavamo Vas da Odred izviđača „ Zvijezda“ Vareš organizira Donatorski rock-koncert za podršku rada Odreda izviđača. Koncert će biti održan u subotu, 28.11.2015.godine, u Caffe baru „Jazz in the House“ s početkom u 21 sat.
Svi vi, koji nećete moći tu večer biti u Jazzu, koncert ćete moći pratiti direktno putem Interneta,web stranice radio Bobovca (www.radiobobovac.com) .
Kupovinom karata za koncert dat ćete podršku radu Odreda i omogućiti nam da u 2016. godini realiziramo mnoge aktivnosti (zimovanje, logorovanje, natjecanja, druženja mladih i dr.).
Cijena jedne karte za inozemstvo je 5 eura, a kartu možete platiti putem „Western-Union Bank“ ili uplatiti na račun kontakt osobe, koja će novac proslijediti Odredu izviđača „Zvijezda“ Vareš.
Na području općine Vareš karte se po cijeni 5 KM mogu nabaviti svaki dan u MPM samoposluzi (bivše Borovo) i na platou pijace svake subote do koncerta na mobilnom štandu vareških izviđača.
Na koncertu će učestvovati naši članovi i učenici Osnovne škole „Vareš“ koji su uključeni u sekciju „Rock-band“ OŠ „Vareš“. Jedan od ciljeva koncerta je i da se široj javnosti predstave mladi rockeri  našeg grada.

Molimo vas da ovu vijest  proslijedite i vašim prijateljima, kako bi ova akcija u potpunosti uspjela, jer rad sa mladima uvijek daje dobre rezultate.
Unaprijed hvala!
Izviđački pozdrav  Z -D –R- A -V -O !!!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6065

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 49801

Ovaj Mjesec 209864

Ukupno 13994308

Currently are 162 guests and no members online