Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Audicija za Radijski festival radio Žepča

14 Tra 2016
1183 times

Danas, 03.02.2016. godine u Osnovnoj školi Vareš održana je audicija za Radijski festival radio Žepča. Već osmu

godinu za redom JU Dom kulture Žepče organizira Radijski festival uz pomoć radija Žepče. Kako je već ranije dogovoreno, djeca su odabrala pjesme, a ekipa na čelu s ravnateljem JU Dom za kulturu Žepče Miroslavom Ilić i toncem Sandijem upustili su se u još jednu avanuturu.
„Ove godine smo ovaj festival proširili na ukupno 13 općina među kojima je općina Vareš, a sve zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji naših radijskih kolega. Pored gradova iz naše županije, ovaj put smo obuhvatili dva grada iz srednjobosanske županije, te dva grada iz Republike Srpske. Cilj nam je predstaviti i ohrabriti djecu osnovnoškolskog uzrasta da se što više angažiraju na glazbenom planu. Ovaj festival je zabavnog ali i natjecateljskog karaktera, a izvodit će se pjesme zabavnog karaktera pop i rock. Iz svakog grada odabrat će se po dva najbolja izvođača koji će sudjelovati na završnoj večeri u mjesecu travnju. Zamišljeno je da se na radijima ovih 13 gradova emitiraju zajedničke emisije s predstavljanjem svih izvođača, a nakon toga pristupit će se glasovanju putem telefona i interneta. Također, pored ovog vida glasovanja bit će uključen i stručni žiri ispred svakog grada koji će ocijeniti natjecatelje. Možemo slobodno reći ovo je naša mala eurovizija“, naglasio je ravnatelj JU Dom kulture  Žepče Miroslav Ilić.
U današnjem snimanju emisije sudjelovali su sljedeći učenici koje je odabrao profesor Igor Hinger: Džana Ahmedović, Amina Kozlić, Edna Halkić, Mihael Šimić, Ema Lekić, Ema Hinger, Mateo Pejčinović, Iman Bisić, Dženita Alajmović i Amela Imamagić.
Nadamo se da će naše glazbene nade osvojiti glasove publike i svih onih koji ih budu slušali, te vas ovim putem pozivamo da ih podržite.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 33

Jučer 8232

Ovaj Tjedan 33

Ovaj Mjesec 37014

Ukupno 14044968

Currently are 154 guests and no members online