Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volonteri UG Majka Terezija obilježili Dan bolesnika

14 Tra 2016
825 times

Svake godine u povodu 11. veljače - Međunarodnog dana bolesnika Udruga građana Majka Terezija Vareš organizira akciju prikupljanja darova za naše bolesne

sugrađane, a tako je bilo i ove godine. "Ponosna sam što smo ove godine "punoljetni" kada je obilježavanje Dana bolesnika u pitanju, jer smo akciju organizirali 18. godinu za redom", istaknula je predsjednica Udruge Gordana Lukić u razgovoru za radio Bobovac. Zahvalila se svim Varešanima na jako dobrom odzivu, jer je na dva punkta u Varešu i Vareš Majdanu sudjelovanje u akciji uzelo preko 90 Varešana, donosili su voće, sokove, mlijeko, a neki su dali i novčane priloge. "Zahvaljujući svemu tome, mi smo na području Vareša i Vareš Majdana danas obišli oko 100 naših starih i bolesnih sugrađana svih nacionalnosti, te bolesnike u selima Mir, Tisovci i Bijelo Borje, a u narednim danima obići ćemo bolesnike i na ostalim selima koliko nam to vremenske prilike dozvole. od srca svima hvala", zaključila je Gordana Lukić .
Međunarodni dan bolesnika je vrijeme kada bi se svatko od nas trebao zamisliti koliko vremena i pažnje poklanjamo našim bolesnima. I dan koji ćemo posvetiti upravo njima, otvoriti vrata njihovih domova, pružiti im toplu ljudsku riječ i vratit osjećaj dostojanstva i ljudske vrijednosti. I ne samo na jedan dan, nego kad god to možemo.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3265

Jučer 8344

Ovaj Tjedan 18860

Ovaj Mjesec 104677

Ukupno 14112631

Currently are 234 guests and no members online