Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareški biciklisti na Gradina kupu u Vitezu

13 Tra 2016
991 times

U jutarnjim satima protekle nedjelje, 01.lipnja 2014. godine članovi KES Perun Va Edin Zubača i Amar Zanović u pratnji predsjednika

kluba Velimira Gavrana krenuli su put Viteza zbog nove biciklističke avanture. Naime, iz BK Vitez vareški biciklisti su dobili poziv za sudjelovanje na utrci pod nazivom “Gradina Kup 2014″ koja se vozila po UCI standardima. Bila je to druga utrka Premijer lige BiH u XC-u na kojoj su sudjelovali biciklisti iz BiH i susjednih zemalja i to u 11 kategorija, od čega su tri kategorije bile rezervirane za rekreativce.
KES Perun Va je član biciklističkog saveza BiH, ali nema licenciranog vozača, pa su se odlučili za HOBI 2 kategoriju (3 kruga, 12 km). Inače, vozači koji nisu licencirani voze po UCI standardima za svoje klubove. Kako je licenciranje i odveć postalo skupo, većina individualnih i klupskih vozača sve se više odlučuje za ovu kategoriju. Time ova kategorija i postaje izrazito konkurentna i teška za mlade vozače, jer većina iskusnih mnogo lakše dolazi do izvrsnih rezultata u ovoj kategoriji. Naši biciklisti postigli su zapažene rezultate, a iz KES Perun Va i ovim putem se zahvaljuju našim Varešanima Darku Tuki ( vlasniku Ciklo servisu iz Kiseljaka) i dr. Borisu Adaševiću na pomoći u servisu i tijekom utrke. (fotografije Velimir Gavran)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1363

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 1363

Ovaj Mjesec 211578

Ukupno 13996022

Currently are 175 guests and no members online