Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

19 godina je za nama

13 Tra 2016
1515 times

Petak, 06. lipnja 2014. godine u redakciji radio Bobovca bio je poseban dan. Iako proveden radno, naš 19. rođendan – odnosno 19. godišnjica rada

u kontinuitetu vrijedna je spomena. Uz puno telefonskih poziva naših vjernih slušatelja, osobnih dolazaka u našu redakciju, bezbroj čestitki koje su stizale putem SMS-a, maila, na naš profil na društvenoj mreži Facebook osjećali smo se zaista posebno. Imali smo čak i rođendansku tortu za koju su se pobrinuli naši poslovni partneri.
To je samo nešto što će nam još više davati vjetar u leđa za godine koje dolaze. Ono što je naše glavno opredjeljenje u budućnosti jeste nastaviti svoju misiju i rad, te kreirati i realizirati radijske emisije i programe koji će biti najizravniji odgovor na potrebe naših slušatelja i lokalne zajednice.  U proteklim godinama nastojali smo pružiti pravovremene i objektivne informacije i edukativne sadržaje kako bi održali na okupu sve dobne kategorije naših slušatelja.
Iskrenu zahvalnost za doprinos našim uspjesima, dugujemo svim našim vjernim slušateljima, našim dragim prijateljima i partnerima koji su nam se pridružili na našem putu, te svojom podrškom osigurali ostvarivanje naše misije informiranja. Posebnu zahvalnost dugujemo i članovima Kuba slušatelja radio Bobovca i našim donatorima koji su svojim nesebičnim  donacijama doprinijeli da budemo prepoznati kao medij jedinstven na ovim prostorima. Hvala Vam, 19. godina je iza nas, hrabro gazimo u 20.!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5790

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 49526

Ovaj Mjesec 209589

Ukupno 13994033

Currently are 162 guests and no members online