Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Burno u Vareš Majdanu

13 Tra 2016
1120 times

Kako doznajemo iz Policijske stanice Vareš jučer (12.06.2014. godine) bilo je jako burno u Vareš Majdanu, narušen je javni red i mir,

dogodila se prometna nezgoda i provala u stan. Krenimo redom – u 13 sati i 30 minuta došlo je do narušavanja javnog reda i mira u ul. Majdanska ispred ugostiteljskog objekta Aqua, tako da je jedna osoba fizički napala drugu. Službenici policije izašli su na lice mjesta i protiv počinitelja podnijeli Izvješće o počinjenom prekršaju kod nadležnog suda.
U 16 sati i 35 minuta također u ul. Majdanska dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva motorna vozila. Tom prilikom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, a na vozilima je nastala manja materijalna šteta. Službenici policije izvršili su očevid, te su vozačima uručeni prekršajni nalozi zbog izazvane prometne nezgode, a jednom vozaču uručen je prekršajni nalog zbog upravljanja motornim vozilom u alkoholiziranom stanju.
I na kraju u 16 sati i 20 minuta vareškoj policije je prijavljena provala u stan u ul. Perunska u Vareš Majdanu. Službenici policije izašli su na lice mjesta, osigurali ga i izvršili očevid. Operativnim radom na terenu prikupljene su informacije o mogućem počinitelju ovog kaznenog djela, koji je u potpunosti priznao izvršenje KD-a, te je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Vareš. Po izjavi vlasnika iz stana ništa nije otuđeno. 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 660

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 660

Ovaj Mjesec 210875

Ukupno 13995319

Currently are 165 guests and no members online