Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ivan Žilić darovao sportske klubove, izviđače i radio

13 Tra 2016
1651 times

Već smo u mjesecu svibnju pisali da je zahvaljujući poznanstvu i prijateljstvu naše sugrađanke Valentine Cice Malbašić s trenutno najbogatijim Varešaninom Ivanom Žilićem

u Vareš je stigla donacija od 5.000 eura za podjelu osobama u stanju potrebe, bilo da je riječ o pojedincima bez zaposlenja, cijelim obiteljima ili studentima koji svoje akademsko obrazovanje stječu u lošim materijalnim uvjetima.
No, ovdje nije bio kraj. Nakon ovog, nazovimo ga socijalnog projekta, Valentina je gosp. Žiliću pisala o sportskim klubovima koji u Varešu djeluju i postižu zapažene rezultate, a riječ je o Karate klubu Vareš, Teakwondo klubu Bosna i K.E.S Perun Va, te o angažiranju Odreda izviđača Zvijezda Vareš i članova redakcije Hrvatskog radija Bobovac Vareš. Nakon što je opisala svaki od nabrojanih subjekata i rezultate koje je svaki postigao u svom području djelovanja, Valentina je gosp. Žiliću predložila da, ukoliko je prepoznao potencijal i djelovanje spomenutih, to i nagradi. Kako nam je Valentina u razgovoru naglasila, gosp. Žilić je na to pristao bez ikakvih dodatnih pitanja. Kulminacija cijele priče dobila je svoj epilog u petak 06. lipnja 2014. godine kada je Valentina uručila darove gosp. Žilića u sljedećim iznosima: Karate klubu Vareš Teakwondo klubu Bosna po 50 eura, a K.E.S Perun Va, Odred izviđača Zvijezda Vareš i Hrvatski radio Bobovac Vareš darovani su s po 100 eura. Donacije su primili Mirsada Operta – trenerica Karate kluba Vareš, Edin Kajević – trener Teakwondo kluba Bosna, Velimir Gavran – predsjednik K.E.S Perun Va, Tomislava Pejčinović -  načelnica čete OI Zvijezda Vareš i Ivan Lovrić – ravnatelj HR Bobovac Vareš. U ime svih nagrađenih ovim putem se najiskrenije zahvaljujemo gosp. Žiliću.

11.06.2014. godine

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1865

Jučer 6416

Ovaj Tjedan 1865

Ovaj Mjesec 212080

Ukupno 13996524

Currently are 167 guests and no members online