Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Potpredsjednik FBiH posjetio Vareš

10 Tra 2016
1794 times

U petak 26. kolovoza 2011. godine dopredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić  posjetio je općinu Vareš. U Općini su ga

dočekali načelnik općine Hamdo Fatić i njegovi pomoćnici te, predsjedavajući OV-a Vareš Josip Malbašić s kojima je održao je sastanak, na kojem je bilo riječi o aktualnoj problematici vareške općine, od niskog stupnja zaposlenosti i slabo razvijenu ekonomiju, lošu infrastrukturu osobito prema ruralnim dijelovima općine, nekontroliranu sječu šume, problem minskih polja, kao i o svoj težini povratničkog života. Razgovaralo se i turističkim potencijalima vareške općine. U izjavi za lokalne medije (radio i list Bobovca) dopredsjednik Pudarić je istaknuo važnost posjeta svim općinama u Federaciji BiH, suradnju i otvoreni dijalog između kantona i općina o svim pitanjima od općeg značaja. Naglasio je i potrebu reguliranja zakonskih okvira koji bi omogućili napredak gospodarstva ovog područja. Nakon sastanka u općini, dopredsjednik Pudarić je u pratnji svojih domaćina posjetio povratnička sela Višnjići, Brgule, Ravne, te izletište Doli.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8558

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 35630

Ovaj Mjesec 195693

Ukupno 13980137

Currently are 106 guests and no members online