Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Karate klub Vareš osvojio vrijedno priznanje

14 Tra 2016
10756 times

Karate klub Vareš pravi je sportski brend našeg grada, a njegovi članovi najbolji ambasadori Vareša. Ovo tvrdimo

s jakim argumentima, jer su postigli fantastične rezultate u proteklim godinama gdje god su sudjelovali, od Kup natjecanja, natjecanja na razini Federacije BiH i Bosne i hercegovine, do onih najvišeg ranga - Europskih i Svjetskih prvenstava. S njima vrijedno radi trenerica Mirsada Operta.
Za sve medalja, rad, trud, i zalaganje Karate klub Vareš je primio vrijednu nagradu novina "Naša riječ" iz Zenice - "Specijalno priznanje za razvoj sporta". Nagrada je dodijeljena u sklopu manifestacije " IZBOR NAJBOLJEG SPORTISTE ZE- DO KANTONA" koju su organizirali "Naša riječ" iz Zenice i Vlada Ze-Do kantona dana 03.ožujka/marta 2016. godine u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici.  U ime Kluba nagradu je primila trenerica Mirsada Operta uz pratnju svojih vrijednih i talentiranih karataša Arijane Klančević, Šeherzade Operta, Marine MIlanovski, Amre Fazlić i Matije Kokora. Pored njih na dodjeli su bili i predstavnici Općine Vareš Mersad Đido i Ibrahim Spahić, te predsjednik UO Kluba Ilhan Klančević. Ovom prigodom vareški karataši imali su čast upoznati i najboljeg bh. atletičara Amela Tuku i razgovarati s njim.
Svakako da će ovo priznanje dati dodatni vjetar u leđa za nove medalje i dobre rezultate članovima Karate kluba Vareš koji zaslužuju puno veću potporu lokalne zajednice od one koju trenutno imaju. U ime redakcije radio Bobovca upućujemo iskrene čestitke!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1199

Jučer 7251

Ovaj Tjedan 8450

Ovaj Mjesec 94267

Ukupno 14102221

Currently are 95 guests and no members online