Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Emir Zec, kao član najvećeg rock benda, nastupao u Ceseni

02 Kol 2016
3817 times

Naš sugrađanin 18-ogodišnji Emir Zec kojeg smo predstavili

početkom mjeseca lipnja na našem webu, kada je nastupao na humanitarnom koncertu u Parmi, ovih dana ponovno žari i pali po Italiji. Naime, Emir je 24.07.2016. godine nastupio na povijesnom koncertu na Orogel Stadionu Dino Manuzzi u Ceseni, kao član najvećeg rock banda na svijetu koji je u svom sastavu imao više od 1.000 svirača/pjevača.
Ponosni što je netko od naših sugrađana ostvario svoj san i napravio ovaj veliki poduhvat, kontaktirali smo Emira da bi iz prve ruke doznali utiske s koncerta.

A Emir, još vidno uzbuđen i sretan, kaže:" Više od 1.000 muzičara, gajde, violine, pjevači, gitare, klavijature, bubnjevi, bass... Ovo je noć koju ću pamtiti čitav život.   LONG LIVE ROCK 'N' ROLL!  Dodaje još: " Ovo je prevelika stvar.  Samo kad se sjetim što sam doživio tu noć naježim se. Vrhunac je bio kad su svirači s gajdama ušli na stadion da sviraju solo od pjesme AC DC - It'a long way to the top. Ostao sam bez teksta!
Pitali smo Emira i što se sve sviralo na koncertu u Ceseni. "Svirali smo pjesme iz bogate riznice povijesti rocka, Od 50-ih godina pa sve do današnjih hitova", kaže nam Emir i dodaje: "Bila su tu i dva bisa (extra pjesme ) Learn to fly i medley (spoj pjesama) od Jimi Hendrixa i Led Zeppelina". Evo i kompletnog popisa izvedenih rock pjesama:
1) The Beatles - Come together
2) The Black Keys - Gold On The Ceiling
3) Ramones - Blitzkirieg Bop
4) Neil Young - Rockin' In The Free World
5) Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash
6) Nirvana - Smells Like Teen Spirit
7) AC/DC - It's A Long Way To The Top
8) Patti Smith - People Have The Power
9) Blur - Song 2
10) Steppenwolf - Born To Be Wild
11) White Stripes - Seven Nation Army
12) The Clash - Police On My Back
13) Eddie Cochran - C'mon Everbody
14) The Verve - Bittersweet Symphony
Za sve vas koji bi željeli pogledati Emirov nastup, to možete učiniti na ovom linku (Rockin' 1000-Smells like teen spirit (visto dai chitarristi ) https://www.youtube.com/watch?v=C20qdglLvdo&feature=youtu.be
Službeni video ( Rebel Rebel - Rockin'1000 That's Live Official ) možete pogledati na sljedećem linku  https://www.youtube.com/watch?v=VFdG3htWJmA&feature=youtu.be
Na pitanje da li bi želio ponovno doživjeti ovakvo nešto Emir sa smiješkom kaže:" Možda ću opet ići sljedeće godine. Lijepo bi bilo kad bi nas iz Bosne išlo nekoliko. Ovogodišnji koncert je prošao super ! To je bilo nešto što se stvarno riječima ne može opisati. 15 000 ljudi na tribinama, a oko 1200 muzičara svira... Vrijedilo bi to doživjeti još nekoliko puta u životu!", zaključuje Emir i obećava nam dolazak u studio po povratku iz Italije.
Želimo vjerovati da će tako i biti. Emiru čestitamo na uspješnom nastupu u Italiji i nadamo se da ćemo uskoro imati povod ponovno pisati o njemu kao mladom vareškom rockeru koji će svojim bravurama na gitari oduševljavati publiku gdje god se pojavi.

EmirItaly
EmirItaly1
EmirItaly2
EmirItaly4
EmirItaly3
EmirItaly5
EmirItaly6
EmirItaly7

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2639

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 38650

Ovaj Mjesec 198713

Ukupno 13983157

Currently are 112 guests and no members online