Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sedam klubova i sekcija dobilo donaciju Gorana Višnjića

05 Ruj 2016
4488 times

Iako je prošlo više od mjesec dana kako su Varešani

dočekali svog sugrađanina Gorana Višnjića, koji je motorom iz dalekog australskog grada Brisbanea  stigao u svoj rodni grad, još uvijek se rado prisjetimo detalja vezanih za ovaj njegov životni poduhvat i humanu misiju koju je tijekom putovanja vodio.
Nakon što se Goran potkraj kolovoza vratio obitelji, pokušao je rezimirati sve doživljeno, pa na svojoj stranici Ride about AU ističe:" Cijeli put je bio nešto posebno za mene, a podrška tijekom cijeloga puta davala mi je snagu da sve to izdržim i prođem bez problema. Doček u mom Varešu bio je vrhunac cijelog putovanja i nemam dovoljno riječi kako bih se zahvalio svima na lijepim riječima koje su mi upućene u Varešu. Na mom putu koji je trajao 80 dana i na kome sam prešao 22.000 kilometara prikupljena su sredstva koja su dobri ljudi donirali za djecu Vareša".
Donirano je 11.100 konvertibilnih maraka koje je Goran rasporedio na 7 organizacija i klubova koji okupljaju mlade u Varešu, a to su :
1. Odred izviđača Zvijezda Vareš -2.900 BAM, donaciju primio Dario Dodik
2. Karate klub Vareš -2.000 BAM - donaciju primila trenerica Mirsada Operta
3. Muzička sekcija OŠ Vareš -2.000 BAM - donaciju primio voditelj sekcija Igor Hinger
4. Umjetnička sekcija MSŠ Nordbat 2 Vareš - 800 BAM - donaciju primila voditeljica sekcije Lara Brđanović
5. Nogometni klub Vareš - 1.000 BAM - donaciju primio trener Vernes Brkić
6. Klub extremnih sportova Perun Va - 800 BAM - donaciju primio predsjednik Kluba Velimir Gavran
7. Taekwondo Klub Bosna Vareš - 600 BAM - donaciju primio roditelj dvojice članova kluba Denis Bogeljić
Donacije za pomoć u radu Goran je uručio i lokalnim medijima - list Bobovac Vareš dobio ej donaciju u iznosu 200 BAM, a radio Bobovac Vareš 600 BAM. U ime redakcije radio Bobovca još jednom se zahvaljujemo na ovoj gesti i sredstvima koja će nam olakšati djelovanje.
Goran na kraju poručuje:" Svima se od srca zahvaljujem i želim vam uspješan rad u narednim godinama sa mladima Vareša i nadam se da će novac koji je uplaćen biti upotrijebljen na najbolji način za pomoć mladima. Do sljedećeg putovanja u nepoznato vas RIDE ABOUT AU".

 

 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6086

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 49822

Ovaj Mjesec 209885

Ukupno 13994329

Currently are one guest and no members online