Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ema Hinger nastupila na Dječjem festivalu u Žepču

13 Stu 2016
3772 times

Kako smo već i najavili u petak, 11. studenoga 2016. godine naša

sugrađanka Ema Hinger predstavljala je Vareš na Dječjem festivalu „Od ljeta jeseni“. Ema je bila jedna od 12 izvođača - mladih glazbenih zvijezda iz Breze, Kaknja, Kiseljaka, Olova, Teslića, Vareša, Zavidovića i Žepča. Obzirom da festival je bio revijalnog karaktera, a ne natjecateljskog svi pjevači koji su nastupili dobili su prihodne zahvalnice.

Festival koji ima dugogodišnju tradiciju (17. je po redu) otvorio je ravnatelj Doma kulture Miroslav Ilić. Održan je u kino-dvorani Doma kulture Žepče, koju su posjetitelji ispunili do posljednjeg mjesta. Ovogodišnji festival je napravio i jedan iskorak, jer je postao festival autorskih pjesama, koje je odabrao stručni žiri, a pisali su ih učenici osnovnih i srednjih škola naše regije. Najbolji stihovi su uglazbljeni i premijerno interpretirani pred publikom u Žepče, izazvavši puno oduševljenja.

Oduševljenje, kako među izvođačima tako i među publikom, izazvao je posebni gost festivala Marko Bošnjak iz Rame, dječak pobjednik regionalnog talent showa za djecu „Pinkove zvjezdice" .

Kako doznajemo sve pjesme koje su izvedene na Dječjem festivalu autorskih pjesama „Od ljeta jeseni“ u Žepču uskoro će biti objavljene na CD-u čiji će izdavač biti JU „Dom kulture“ Žepče.

EmaZepce1
EmaZepce
EmaZepce2
EmaZepce3
EmaZepce4
EmaZepce5
EmaZepce6
EmaZepce7
EmaZepce8

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4679

Jučer 6357

Ovaj Tjedan 17974

Ovaj Mjesec 4679

Ukupno 14012633

Currently are 110 guests and no members online