Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poziv na info sesiju Start-up programa u Varešu

24 Tra 2017
2311 times

Na osnovu identificiranih potreba

i u suradnji sa partnerskim jedinicama lokalne samouprave, projekt „Lokalni integrirani razvoj“ (LIR) pokrenuo je program za razvoj poduzetništva i podršku osnivanju poduzeća (Start-up) kako bi se povećala sveukupna ekonomska aktivnost u odabranim lokalitetima i kreirala nova radna mjesta.

Osnovni ciljevi Start-up programa su pružanje poduzetničke obuke, registracija novih poduzeća i stvaranje novih radnih mjesta, kao i jačanje poslovne infrastrukture i, na bazi ostvarenih rezultata i iskustava, stvaranje modela za buduću podršku novim poduzetnicima u poslovanju.

Za polaznike koji budu odabrani na osnovu otvorenog javnog poziva, Strat-up program uključuje:
1.    Specijalistički višednevni trening program za poduzetnike;
2.    Mogućnost apliciranja za bespovratnu financijsku podršku za realizaciju do 5 najbolje ocijenjenih biznis planova u visini do 7.000 KM;
3.    Mentorsku podršku i praćenje tijekom prve godine poslovanja.

Info-sesija će se održati u prostorijama Općine Vareš, u velikoj dvorani u četvrtak 27.04.2017. godine u 9 sati. Pozivaju se zainteresirana fizičke osobe s područja općine Vareš da sudjeluju na ovoj info sesiji.

Više informacije o Start-up programu i javnom pozivu za prijave možete naći na UNDP web stranici: http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/bs/home/presscenter/articles/2017/04/07/lir-projekat-javni-poziv-za-u-e-e-u-programu-za-razvoj-preduzetni-tva-i-podr-ku-osnivanju-preduze-a-start-up-.html
 
 

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7546

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 28839

Ovaj Mjesec 195494

Ukupno 13762646

Currently are 206 guests and no members online