Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Emir Zec predstavlja Vareš i BiH na koncertu Rockin 1000 u Italiji

07 Srp 2017
3414 times

Naš sugrađanin, talentirani gitarist Emir Zec

ovih dana vrši pripreme za put prema Italiji i sudjelovanje na koncertu Rockin' 1000. Naš budući brucoš Emir će ponovno biti član najvećeg rock banda na svijetu koji je u svom sastavu ima više od 1.000 svirača/pjevača! Nije to mala stvar. Tako postaje pravi glazbeni ambasador svog grada Vareša, ali i cijele BiH. Prvi put je to doživio prošle godine krajem srpnja u talijanskoj Ceseni, kada je ostvario svoj mladalački san.

Kontaktirali smo Emira u želji da doznamo kako teku pripreme za put i koncert, a on nam je rekao sljedeće:“ Krećem za Italiju 26. jula i doći ću tamo 27. jula i potom se s prijateljima iz Venecije zaputiti ka Valle d'Aosta-Courmayeur,  gdje će se održati koncert“.

Pitali smo Emira i o samom programu ovog nesvakidašnjeg glazbenog spektakla i on je rado s nama podijelio detalje. „ Tog četvrtka 27.07. nema ništa posebno u planu. Taj dan će dolazim u mjesto održavanja koncerta, smjestit ćemo instrumente i vjerojatno ćemo imati vremena upoznati jedni druge. Sljedeći dan, petak 28. 07. imat ćemo probe i tada će se održati Rotation Stage. Tu će grupe formirane između nas sudionika svirati pjesme koje smo sami odabrali. Tu istu noć, 28.07. ćemo zapaliti jednu ogromnu, gigantsku logorsku vatru i oko nje se poredati s akustičnim gitarama i svirati pjesmu Learn tu Fly od Foo Fightersa, a cijeli taj događaj će se snimati. Sutra dan, u subotu 29.07. ćemo probavati i snimati video od 3 Medleya koja smo odabrali“, ispričao nam je Emir.

Emir je samo za radio Bobovac otkrio i popis pjesama koje će staviti u Medley:

Epic Medley :

Because - The Beatles
Good vibrations - The Beach Boys
Bohemian Rhapsody-Queen
Born to run-Bruce Springsteen
Wake up

Summer of love-Medley :

Sgt. Peppers lonely hearts club band -The Beatles
Interstellar overdrive- Pink Floyd
Break on through - The Doors
I'm waiting for the man - The velvet underground
Spanish castle magic - Jimi Hendrix
Somebody to love - Jefferson Airplane
Sunshine of your love - Cream
I can see for miles - The Who

Medley power:

Rocks - Primal scream
Bohemian like you -The Dandy Warhols
No one knows - Queens of the Stone Age
Reptilia - The Strokes
Suck my kiss-Red Hot Chili Peppers
Woman - Wolfmother

Na kraju nam Emir, ponosan i uzbuđen u isto vrijeme, kroz osmijeh poručuje:“ Mnogo se radujem ovome“.

Cijela ova priča ima i onu manje lijepu stvar, a to je financijska konstrukcija, koja je uvijek problem. U ime redakcije radio Bobovca pozivamo sve vas koji to možete i želite da budete pokrovitelji Emirovog nastupa na koncert Rockin' 1000 u Italiji. Jer, ne treba zaboraviti da Emir ovako predstavlja i naš Vareš i Bosnu i Hercegovinu. I to već drugu godinu za redom. Zaslužuje da mu pomognemo u pokrivanju putnih i ostalih troškova. Tko želi može više detalja doznati od samog Emira, pozivom na broj  +387 62 20 51 76 ili ga možete kontaktirati putem profila na društvenoj mreži facebook. Unaprijed svima koji će to učiniti hvala!

Našem Emiru želimo sretan put, puno pozitivnih emocija i novih prijatelja, te jedan nezaboravan događaj o kojem ćemo pisati i razgovarati u programu radio Bobovca nakon Emirovog povratka iz Italije.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7787

Jučer 9541

Ovaj Tjedan 34114

Ovaj Mjesec 124523

Ukupno 13908967

Currently are 248 guests and no members online