Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zlatni pir Dušanke i Tomislava

08 Kol 2017
3264 times

Punih pola stoljeća zajedničkog

bračnog života Dušanka, rođ. Gajić i Tomislav Čović, naši Varešani svečano su obilježili u nedjelju 06. kolovoza 2017. godine.

Jedno drugome su se zakleli na ljubav i izrekli sudbonosno DA 05.08. 1967. godine u Varešu.

Slavljenici su vitalni, dobrog zdravlja i raspoloženja i ističu da im je 50 godina braka brzo prošlo. Kao krunu zajedničkog života imaju dvije kćerke Suzanu koja danas živi u gradu Brisbaneu u Australiji i Snježanu koja živi u Varešu. Ponosni su djed i baka dva unuka i tri unuke i ističu kao su oni njihovo najveće životno blago.

Dušanka i Tomislav složni su u jednom - zajednički život krase ljubav, razumijevanje, tolerancija i opraštanje. Jedno drugom su u životu uvijek bili najveći oslonac i zajedno su preživjeli dosta iskušenja, od kojih je najteže bilo u ratu, kada su iz rodnog Vareša 1993. godine krenuli u nepoznato, 1994. godine stižu u Njemačku i potom 1999. godine odlaze u Australiju, gdje u gradu Brisbaneu žive već 18 godina.

Zlatni pir proslavili su u krugu svojih najdražih i prijatelja. Kćerka Suzana specijalno za ovu prigodu stigla je iz Australije,  te zajedno sa sestrom Snježanom organizirala cijelu proslavu.

Posebnu radost na proslavi zlatnog pira djecu i baki donijeli su unuci Maja, Andrej i Božidar. Odsutne su bile unuke Nikol i Iris i zet Goran, ali oni će to nadoknaditi po povratku u daleku Australiju.

„ Poručujemo mladima da se žene i udaju samo iz ljubavi, jer ljubav sve pobjeđuje. Kad ima ljubavi, ima i razumijevanja, a i sreća često kuca na vrata. Danas možemo reći da smo uistinu sretni životom u Australiji, tu su naša djeca i unučad, ali ipak, moram priznati, jaka je nostalgija za našom djecom u Varešu. Za samim gradom i Bosnom uvijek čeznemo, ipak su tu naši korijeni. Tu smo proveli puno godina i uvijek ćemo se rado vraćati, sve dok nas zdravlje služi“, kažu na kraju Dušanka i Tomislav. 

U ime redakcije radio Bobovca našim zlatnim jubilarcima – Dušanki i Tomislavu čestitamo 50. godišnjicu braka i želimo dobro zdravlje, dug i sretan život.

  • Covicizlatni-pir-1
  • Covicizlatni-pir-2
  • Covicizlatni-pir-3
  • Covicizlatni-pir-5

 

Last modified on Srijeda, 09 Kolovoz 2017 07:11
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 307

Jučer 213

Ovaj Tjedan 1704

Ovaj Mjesec 5069

Ukupno 6507767

Currently are 75 guests and no members online