Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Glasajmo za Gorana

27 Tra 2018
3690 times

Kako smo već objavili naš Varešanin Goran Višnjić jedan je

od 150 nominiran za prestižno priznanje "Osoba godine " na manifestaciji Večernjakov pečat  i obećali da ćemo donijeti pojedinosti o načinima glasovanja.
"Svi čitatelji Večernjega lista preko kupona objavljenoga na zadnjoj stranici novina mogu slati svoje prijedloge za Osobu godine. Sve pristigle prijedloge u razmatranje će uzeti Ocjenjivački sud Večernjakova pečata, a predlagati se, osim kuponom, može i na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kao i preko društvenih mreža “Večernjakov pečat” na Facebooku, Instagramu i Twitteru.

Ono što je također važno za čitatelje novina te one koji će slati kupone je to što sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj je glavna nagrada putovanje u Jordan. Kupanje u Mrtvom moru Naime, preko agencije G-tour Večernjakov pečat osigurao je putovanje za novo odredište ove poznate hercegovačke agencije. Riječ je o letu na relaciji Mostar - Amman. A, uz prijevoz, osigurani su i smještaj u hotelima na bazi 6 polupansiona u Aqabi i 1 polupansiona u Ammanu, prijevoz autobusima visoke turističke klase, kupanje u Mrtvom moru, pratitelji putovanja, izlazne pristojbe za Jordan, putničko zdravstveno osiguranje, jeep safari Wadi Rum, krstarenje zaljevom Aqaba...

Večernjakov pečat osigurao je mobitele za pet najsretnijih koji budu izvučeni iz nagradnoga bubnja, a još pet osoba dobit će i poklon-pakete HP-a Mostar. U nagradnom fondu naći će se i deset knjiga pod nazivom “Urednikov pečat” autora Joze Pavkovića, direktora Večernjakova pečata.

Sada preko kupona, maila i društvenih mreža predlažite svoje kandidate za razmatranje Ocjenjivačkom sudu Večernjakova pečata te sudjelujte u nagradnoj igri", navedeno je u Večernjem listu.  (izvor:www.vecernji.ba)

 

Last modified on Petak, 27 Travanj 2018 11:49
Rate this item
(3 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3044

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 37349

Ovaj Mjesec 127758

Ukupno 13912202

Currently are 235 guests and no members online