Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareška udruženja na Diplomatskom bazaru

03 Pro 2018
529 times

U subotu 01. prosinca 2018. godine predstavnice Udruge Izvorno vareško,

Udruženja Zvijezda Vareš i kreativka Aida Ahmedović koja radi rukotvorine pod brendom Luxury Flowers sudjelovale su na Diplomatskom bazaru u Sarajevu. Bazar su organizirale  ambasade raznih zemalja koje djeluju u BiH i predstavništva inozemnih kompanija s humanitarnim ciljem, a sve je održan u dvorani Mirza Delibašić na Skenderiji.

Naše Vareške su se predstavile s brojnim rukotvorinama, pletenim odjevnim predmetima, nakitom, blagdanskim ukrasima, tradicionalnom domaćom hranom, slasticama i suvenirima, a kako doznajemo njihovi štandovi su bili jako posjećeni. Podršku im je došao dati i općinski načelnik Zdravko Marošević.

Bio je to jedna lijepi događaj, posjetitelji su uživali i u glazbi i plesu, organizirana je i tombola, ali i licitacija određenih predmeta, među kojima je posebno atraktivan bio dres nogometaša Edina Džeke.

Bazar je trajao od 10 do 18 sati, ulaznica je bila 5 KM, a ulaz za djecu do 10 godina bio je besplatan. Sav prikupljeni novac na Diplomatskom bazaru organizatori će darovati udruženjima koja zastupaju djecu s poteškoćama u razvoju. (foto: Lara Brđanović)

  • bazar2
  • bazar1
  • bazar3
  • bazar4

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 61

Jučer 108

Ovaj Tjedan 849

Ovaj Mjesec 3408

Ukupno 6552511

Currently are 93 guests and no members online