Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ekipa "Zvjezdanska djeca" pobjednici Svetosavskih izviđačkih susreta

18 Velj 2019
1294 times

Članovi OI Zvijezda Vareš, njih 14,  ponovno su na najbolji način

promovirali svoj odred i grad Vareš. Naime, proteklog vikenda , od 15. do 17. veljače 2019. godine boravili su u Beogradu i sudjelovali na  14. Svetosavskim susretima - Izviđači pevaju. Organizator ovog lijepog natjecanja u izviđačkim i autorskim pjesamama bio je OI Sv. Sava iz Beograda, a susreti su održani u beogradskoj dvorani Vlada Divljan.

OI Zvijezda Vareš nastupio je s 2 ekipe mješovito - Zvjezdanska djeca ( Amela Imamagić, Nikolina Vidović, Džana Ključanin, Nadža Imamagić, Ema Lekić, Karla Malbašić i Ema Hinger) i Vareška mladost (Igor Hinger- klavijature,Rusmir Berberović - gitara, Sanjin Babović- truba, Slaviša Zlović Cuco -zvečke, Muris Parić -kastanjete, Una Berberović- bas gitara, Džana Ključanin i Vesna Hinger -vokali).

U konkurenciji 17 odreda iz BiH i Srbije, te ukupno 15 ekipa koje su se natjecale s ponosom možemo reći da su vareški izviđači briljirali.

Ekipa Zvjezdanska djeca nastupila je sa pjesmama Želja jedne planinke, Budi dio našeg jata i Izviđačka ljubav i osvojila 1. mjesto.

Ekipa Vareška mladost nastupila je s pjesama Dok izviđač gitaru svira, Plava marama i Sarajevo ljubavi moja.

Karla Malbašić, Ema Hinger, Vesna Hinger i Sanjin Babović na 14. Svetosavskim susretima nagrađeni su plaketama organizatora za autorski doprinos akciji.

Treba naglasiti da je ovo treći puta za redom da vareški izviđači na Svetosavskim susretima osvoje prvo mjesto, što je za svaki respekt. Potporu pri odlasku u Beograd vareškim izviđačima pružio je i načelnik općine Vareš Zdravko Marošević kroz plaćene troškove goriva, a izviđači su u Beograd putovali vlastitim kombi vozilom i jednim privatnim vozilom.

Osim spremnosti za druženja i natjecanje, članovi OI Zvijezda Vareš pokazali su i svoju humanu stranu. Naime, uručili su donaciju u vidu zimskih odjevnih predmeta (šalovi, kape, rukavice) predstavnicima Prihvatilišta za stare i bolesne osobe u Beogradu.
Vareški izviđačima čestitamo na postignutim rezultatima i želimo još puno sličnih uspjeha u narednom razdoblju. (foto OI Zvijezda Vareš)

OIBG
OIBG1
OIBG2
OIBG3
OIBG4
OIBG5
OIBG6
OIBG7
OIBG8
OIBG9

Last modified on Utorak, 19 Veljača 2019 13:20
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4664

Jučer 11162

Ovaj Tjedan 37119

Ovaj Mjesec 203774

Ukupno 13770926

Currently are 117 guests and no members online