Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vareški tamburaši nastupili “Međunarodnim tamburaškim susretima”

09 Kol 2019
1920 times

Mladi vareški tamburaši koje vodi prof. Igor Hinger već su prepoznatljivi diljem BiH, a dokaz tomu je puno poziva za nastupe u raznim gradovima, raznim manifestacijama

domaćeg, ali sve više i međunarodnog karaktera. S ponosom možemo objaviti da su Mladi vareški tamburaši već treću godinu za redim nastupili na manifestaciji Zenica Summer Fest, točnije na “Međunarodnim tamburaškim susretima”, koji su održani 30. srpnja 2019. godine.

Kako nam kažu naši tamburaši, pored brojnih domaćih tamburaških sastava, posebni gosti su bili tamburaši iz Županje, a ovaj događaj će zapamtiti po lijepoj atmosferi i druženju. Predstavili su se s 4 skladbe, a za svaki nastup nagrađeni su burnim aplauzom. Posebno su odupševili zeničku publiku izvedbom sevdalinke "Zvijezda tjera mjeseca".  Dodajmo da su vareški tamburaši bili i najmlađi tamburaški sastav na susretima.

Ljubitelji tamburica i starogradskih pjesama te večeri u Zenici uživali su u  raznovrsnom repertoaru, na kojem se našla i sevdalinka, starogradska pjesma, ali i zabavna i klasična glazba. (foto Zenica summer fest)

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2079

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 45815

Ovaj Mjesec 205878

Ukupno 13990322

Currently are 124 guests and no members online