Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Obavijest o proljetnom raspustu

23 Ožu 2020
1836 times

Iz uprave OŠ “Vareš” u Varešu svim učenicima njihovim roditeljima, starateljima i nastavnicima uputili su obavijest o proljetnom raspustu,

koju prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji i dragi učenici i nastavnici,

koristimo ovu priliku da vas pozdravimo, nadamo se da ste dobro i da pratite online nastavu.

Prije svega želimo da vam čestitamo na dosadašnjoj organizaciji i realizaciji online nastave koju smo zajednički započeli u cilju smanjivanja i ublažavanja novonastale epidemiološke situacije.

Uvaženi roditelji, sigurni smo da i vi kao i naši nastavnici u ovoj situaciji ulažete nadljudske mogućnosti da našim učenicima pružite podršku u realizaciji online nastave.

Vama dragi roditelji kao našim najvažnijim partnerima u odgoju i obrazovanju naših učenika, ovim putem upućujemo iskrene čestitke na samoorganizaciji jer ste svojim angažmanom i udruživanjem snaga pokazali da možemo postići mnogo više od očekivanog.

Od vas očekujemo da ćete u ovom vremenu biti najjača podrška svojoj djeci, da ćete naći vremena i za zajedničku igru i zabavu, da ćete im pokloniti osmijeh i pohvalu.
Jer oni to uistinu zaslužuju!

Izuzetna komunikacija, razumijevanje, organizacija i pravovremeno djelovanje u prethodnim danima online nastave je USPJEH svih nas.
Dragi naši učenici, nadam se da ćemo uskoro o ovom vremenu pisati stranice povijesti iz školskih klupa i učionica, da ćemo igre virtualnog svijeta zamijeniti igrama u našem dvorištu.

Ovim putem sve aktere odgojno-obrazovnog procesa želimo obavijestiti da će se u razdoblju od 25.3. do 1.4.2020. godine realizirati proljetni raspust, te da u tom razdoblju neće biti realizirana online nastava.
Do tada, poštujmo preporuke i odredbe Kriznog štaba FBiH i ostanimo kući!
Iskoristite ovo vrijeme da čitate  i istražujte jer znanje je najjače oružje koje ćete koristiti u borbi protiv nekih novih “virusa” i za bolju budućnost svih nas.

Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8999

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 43304

Ovaj Mjesec 133713

Ukupno 13918157

Currently are 245 guests and no members online