Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bivši vareški framaši uručili donaciju radiju

09 Tra 2020
878 times

Redakciju radio Bobovca danas, 09.travnja 2020. godine su posjetile naše mlade sugrađanke

Vanja Anđić i Ivana Miočević, s kojima smo surađivali na puno različitih projekata i događaja, te nam uručili nesvakidašnji dar uz sljedeću poruku:

" Mi framaši, koji smo bili u frami od 2018. do ove godine, skupili smo određenu svotu novca nastupima framaškog benda i na našim božićnim i uskrsnim sajmovima. Vijeće Frame Vareš je odlučilo taj novac darovati radio Bobovcu. Možda će se netko upitati zašto baš njima? Radio Bobovac je uvijek bio uz Framu Vareš, zajedno s prošlim župnikom i našim duhovnim asistentom je realizirao vjersku emisiju, te su vjernici nedjeljom imali priliku slušati misu iz župne crkve. Dolaskom novog župnika, došlo je do nekih promjena pa tako i do promjena u Frami. Došli su novi framaši, a stari framaši su se na ovaj način odlučili zahvaliti radio Bobovcu za sve učinjeno. Na kraju, još jedno veliko hvala radio Bobovcu izražava Vijeće Frame Vareš uz želju za buduće zajedničke suradnje".

Duboko dirnuti ovom gestom, koja osobitu veličinu ima u ovim teškim i kriznim vremenima, djelatnici radio Bobovca od srca se zahvaljuju sada već starim vareškim framašima. Sigurni smo da će se naša suradnja nastaviti, hvala Vanja, Ivana, Karla, Nikolina, Mihael i svi vaši i naši prijatelji!

Last modified on Četvrtak, 09 Travanj 2020 10:49
Rate this item
(1 Vote)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 914

Jučer 5782

Ovaj Tjedan 14795

Ovaj Mjesec 14795

Ukupno 7107219

Currently are 227 guests and no members online