Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - U ponedjeljak akcija dragovoljnog darivanja krvi

23 Lip 2020
360 times

Crveni križ Vareš u suradnji sa Transfuziološkim zavodom Kantonalne bolnice Zenica najavljuje novu akciju dragovoljnog darivanja krvi

u ponedjeljak 29.06.2020 godine. Akcija će biti održana u Domu zdravlja Vareš u vremenu od 9 do 13 sati. Zbog epidemiološke situacije će biti ispoštovane sve mjere i preporuke kako federalnog, kantonalnog i općinskih stožera/štabova civilne zaštite u zatvorenom prostoru.

To podrazumijeva sljedeće mjere  - obaveznu socijalnu distanca od 2 m, dezinfekciju ruku, te uporabu zaštitnih maski i rukavica. Na samom ulazu u Dom zdravlja Vareš će se mjeriti temperatura svakog sudionika akcije, obavezna je popuna anketnog lista, na ulazu u ustanovu obvezna dezinfekcija obuće, mjerenje razine hemoglobina i određivanje krvne grupe, te liječnički pregled prije samog darivanja krvi.

Pozivamo sve koji se osjećaju zdravstveno sposobnim da se pridruže ovoj akciji i pokažu svoju humanost, hrabrost ,odvažnost i solidarnost.

Nadamo se, da ćete kao i mnogo puta do sada podržiti i ovu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. "Jedna doza krvi može da spasi tri života, hvala vam za spašene živote", poručuju iz Crvenog križa Vareš.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1469

Jučer 9357

Ovaj Tjedan 10826

Ovaj Mjesec 272439

Ukupno 8634903

Currently are 179 guests and no members online