Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Poziv na audiciju za mlade glumce iz Busovače, Travnika, Vareša i Donjeg Vakufa

13 Tra 2021
919 times

Studio Teatar objavljuje javni poziv za mlade glumice i glumce iz Busovače, Travnika, Donjeg Vakufa i Vareša koji će sudjelovati u produkciji predstava

u navedenim sredinama, a u okviru projekta „Osjeti Teatar“.

Na audiciju se mogu prijaviti mladi glumci/amateri uzrasta od 15 do 25 godina. Poziv je otvoren do petka, 16. travnja/aprila ove godine. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem aplikacije na sljedećem linku.

Polovinom travnja/aprila bit će održana audicija na kojoj će produkcioni tim predvođen  mentorom za određenu sredinu, a za Vareš je to dipl. dramaturginja Nedžma Čizmo, odabrati deset najboljih koji će sudjelovati u  realizaciji predstava, a koje će premijerno biti izvedene u mjesecu srpnju/julu.

Projekt „Osjeti Teatar“ će se u naredna četiri mjeseca implementirati na području općina Busovača, Travnik, Vareš i Donji Vakuf. U okviru ovog projekta u svakoj od navedenih sredina će biti producirana omladinska predstava čiji su autori profesionalci iz oblasti teatarske umjetnosti.

U okviru projekta, u partnerstvu sa Osnovnom školom Kaćuni i Općinom Busovača, također će biti izgrađen i amfiteatar na otvorenom u Busovači na kojem će u mjesecu srpnju/julu biti organiziran omladinski kulturni festival koji uključuje reviju produciranih predstava, ali i druge kulturno – zabavne sadržaje za mlade.

Projekt se realizira zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji provodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz financijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Za sve informacije možete kontaktirati putem e-maila na:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Last modified on Utorak, 13 Travanj 2021 12:08
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4086

Jučer 10419

Ovaj Tjedan 48810

Ovaj Mjesec 139219

Ukupno 13923663

Currently are one guest and no members online