Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veselom povorkom obilježen kraj predškolske godine

30 Lip 2021
1836 times

Ljetna povorka malih maškara, danas, 30.lipnja 2021. godine  je prodefilirala kroz naš grad. Događaj je to, koji već tradicionalno organiziraju

djelatnice JPU Dječje obdanište Vareš, a za cilj ima obilježavanje kraja predškolske 2020./2021. godine.

U pratnji svojih odgajateljica Enise Mušić i Enise Musa djevojčice i dječaci plijenili su pozornost sugrađana tijekom šetnje gradom. Djevojčice su bile zamaskirane u pčelice, bubamare, leptiriće, princeze, vidjela se tu i poneka Minnie Mouse. Dječaci su pak bili heroji poput Supermana, Batmana, Spidermana, čarobnjaka, a našlo se tu i nekoliko policajaca, vatrogasaca, budućih djelatnika komunalih poduzeća, koji će se brinuti za čistoću i zelene površine. To svakako raduje, jer se vidi da su djeca od ranog uzrasta ekološki odgajana.

Nakon defilea kroz grad, u dvorištu vrtića djeci su podijeljene diplomice za sva jutarnja ustajanja i dolazak u vrtić, za upornost, trud i marljivost u usvajanju novih vještina, za mnogo naučenih pjesmica i sve naslikane crteže, za usvojena pravila lijepog ponašanja, za fer igru i drugarstvo, za svaki osmijeh i za hrabrost u odrastanju.

Direktorica  vareškog vrtića Vjerana Hinger se na kraju zahvalila roditeljima  i svima koji su im pružili punu podršku u njihovom radu u proteklom razdoblju te odgajateljicama koji su iznijele najveći teret odgoja i obrazovanja mališana.

Po završetku svečane ceremonije dodjele diplomica, djeca su se nastavila zabavljati uz pjesmu, igru i osvježenje.

Iako je pandemija covida 19 zaustavila život u mnogim stvarima, možemo konstatirati da su odgajteljice vareškog vrtića nekako sve to prevladale i nisu dozvolile da to umanji njihovu motivaciju, želju i volju za radom.  Velika ljubav prema djeci je učinila da danas, u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama, obilježe kraj vrtićke godine i isprate određeni broj djece koja će na jesen poći u školu. Svima čestitamo i želimo lijepo i sunčano ljeto i ljetne praznike.

vrticmaskenbal-61
vrticmaskenbal-60
vrticmaskenbal-59
vrticmaskenbal-58
vrticmaskenbal-57
vrticmaskenbal-56
vrticmaskenbal-55
vrticmaskenbal-54
vrticmaskenbal-53
vrticmaskenbal-52



 

Last modified on Srijeda, 30 Lipanj 2021 12:44
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1255

Jučer 5133

Ovaj Tjedan 6388

Ovaj Mjesec 166451

Ukupno 13950895

Currently are 115 guests and no members online