Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Volonteri Crvenog križa obilježili Dječji tjedan

08 Lis 2021
895 times

Prvi tjedan u mjesecu listopadu/oktobru obilježavamo  Dječji tjedan, koji predstavlja tradicionalnu manifestaciju posvećenu djeci.

Dječji tjedan obilježio je i Crveni križ Vareš raznim sadržajima, koji su za cilj imali konkretne korake u zaštiti i unapređenju dječjih prava, bolje razumijevanje, prihvaćanje i dobrobiti sve djece.

Tako su u nedjelju 03. listopada 2021. godine organizirali izlet za mlađu ekipu volontera (djeca iz osnovne škole). Ukupno 25 volontera Crvenog križa Vareš zajedno s predsjednicom Enisom Musa i tajnicom Fatimom Čerenić uživali su u suncu i igri na vareškom izletištu Ponikve.  “Uživali smo u sunčanom danu, igrali se, zabavili… Uljepšali smo dan našim najmlađim volonterima”, kaže nam Nikolina Stjepanović.

U srijedu, 06.listopada 2021. godine volonterke Crvenog križa Vareš Karla Malbašić i Nikolina Stjepanović posjetile su JU Dječje obdanište Vareš. U odijelima Crvenog križa s ušima Mickey Mousea družile su se s vrtićkim mališanima uz igru, pjesmu, ples. Karla je svirala na gitari, pjevala dječici, a smijeha nije nedostajalo. Crtali su po licu što su željeli, a na kraju su pustili dječicu da i oni njima nešto nacrtaju.  “Nastojali smo djeci uljepšati jedan dan i učiniti ga posebnim i nadamo se da smo uspjeli u tome. Ljubav djeci prije svega”, kaže nam Karla.

Uvijek nas veseli činjenica da u našem gradu ima ovako plemenitih osoba koje kroz svoj rad mogu I hoće osigurati razne aktivnosti koje doprinose sretnijem djetinjstvu vareških mališana. Bravo volonteri Crvenog križa!

CK-Djecji-tjedan-22
CK-Djecji-tjedan-21
CK-Djecji-tjedan-20
CK-Djecji-tjedan-19
CK-Djecji-tjedan-18
CK-Djecji-tjedan-17
CK-Djecji-tjedan-16
CK-Djecji-tjedan-15
CK-Djecji-tjedan-14
CK-Djecji-tjedan-13

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7398

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 41703

Ovaj Mjesec 132112

Ukupno 13916556

Currently are 235 guests and no members online