Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Amina Kozlić osvojila 3. mjesto na festivalu „Raspjevana jesen“

12 Lis 2021
617 times

U subotu, 09. listopada 2021.godine u Zavidovićima je održan 30. festival zabavne muzike "Raspjevana jesen".  Organizator ovog glazbenog natjecanja, koje se održalo u velikoj

dvorani  zavidovićkog Centra za kulturu bilo je Kulturno umjetničko društvo "Krivaja".

Na festivalu je ove godine sudjelovalo 14 mladih interpretatora zabavne muzike iz svih krajeva Bosne i Hercegovine,  među kojima su bile i naše dvije sugrađanke, mlade Vareške Emina Ahmedović i Amina Kozlić.

Njih dvije su, u pratnji Igora Hingera predsjednika Udruženja Moja prva nota, čije su članice, u najljepšem svjetlu predstavile svoje glasovne sposobnosti i našu općinu. Zajedno s predstavnicama općine Vareš u Zavidoviće je putovala i Emina Kamenjaš iz Udruženja Neki novi klinci iz Breze. Inače Udruženje Moja prva nota njeguje prijateljske odnose i dobru suradnju s ovim udruženjem.

Emina Ahmedović otpjevala je pjesmu Zombie grupe The Cranberries, a Amina Kozlić se predstavila pjesmom Suze za kraj Danice Krstić.

Prema ocjenama stručnog žirija, za odličnu interpretaciju u nastup naša Amina Kozlić  osvojila je treće mjesto i prigodne nagrade. Bravo! (foto Moja prva nota)

Amina-raspjevana-jesen-10
Amina-raspjevana-jesen-9
Amina-raspjevana-jesen-7
Amina-raspjevana-jesen-8
Amina-raspjevana-jesen-3
Amina-raspjevana-jesen-6
Amina-raspjevana-jesen-5
Amina-raspjevana-jesen-4
Amina-raspjevana-jesen-2
Amina-raspjevana-jesen-1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1929

Jučer 2836

Ovaj Tjedan 9575

Ovaj Mjesec 61866

Ukupno 10349295

Currently are 130 guests and no members online