Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Rakije obitelji Grgić osvojile tri medalje

24 Velj 2022
2568 times

Naši sugrađani iz obitelj Branka Grgića sudjelovali su na IV. međunarodni festival jakih alkoholnih pića “Zlatni čokanj” Zenica 2022., koji je održan u subotu

12. veljače 2022. godine u Sokolskom domu – Staro Pozorište u Zenici. I nisu samo sudjelovali, nego su se iz Zenice vratili s tr medalje -  jednim zlatom i dva srebra. Rakija šljiva je osvojila zlatnu medalju, a viljamovka i rakija od jabuke srebrenu medalju.

Organizatori festivala  su kroz javni poziv za proizvođače domaćih prirodnih rakija i likera na natjecanju u kvaliteti i predstavljanju svojih proizvoda u kategorijama uvrstili sljedeće kategorije: rakiju od koštuničavog voća, rakiju od jabučastog voća, rakiju od ostalog voća i šumskih plodova, rakiju od grožđa, specijalne rakije i likere.

Kako nam kažu, kriterije koje je bilo potrebno zadovoljiti za sudjelovanje na festivalu bili su – da se uzorci dostave u prozirnoj boci u minimalnoj količini od 0,5 lit. uz podatke o vrsti voćne rakije, godini proizvodnje i jačini do 45°, uz osobne podatke.

Ovo je svakako veliko priznanje obitelji Grgić za kvalitetu njihovih proizvoda, te još jedan u nizu uspjeha vareških ljudi na raznim poljima. Iskrene čestitke!

  • rakije-grgic-2
  • rakije-grgic-3

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8741

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 35813

Ovaj Mjesec 195876

Ukupno 13980320

Currently are one guest and no members online