Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Doček Nove godine u Vijaci

11 Tra 2016
1384 times

I ove godine u Vijaci je organiziran doček Nove godine. Povučeni

prošlogodišnjim dočekom koji je bio dobro organiziran i ove godine se tražilo mjesto više. Sve je išlo u organizaciji obitelji Tome Franjkića koji je tijekom 2011. godine otvorio u Vijaci krčmu, a uz dogovor sa Mjesnom zajednicom Vijaka zakupio prostor Društvenog doma za ovakve svečanosti. Za doček Nove godine pobrinuo se glazbeni sastav „Menda band“. Veselje je započelo oko 21 sat i trajalo je sve do jutarnjih sati, što bi rekli dok zora ne svane. Tijekom večeri organizirana je i tombola po simboličnoj cijeni od 2KM. Nagrade su bile torta, poklon bonovi u iznosu od 50 KM, 100 KM i 200 KM koji su se mogli potrošiti u trgovinama MPM-a. Točno u ponoć, nakon čestitanja svi prisutni imali su priliku pogledati i vatromet. Prepuna sala sama po sebi govori da je veliki broj vijačana prevalio dugi put da bi i ovu godinu dočekali u svom rodnom mjestu. Hoće li tako biti i naredne godine ostaje nam jedino da čekamo. Napominjemo da je pored Vijake još organiziran doček bio i u Domu na Strici-Zarudje gdje su po starom običaju goste zabavljali provjereni svirači od prethodnih godina.

I ove godine u Vijaci je organiziran doček Nove godine. Povučeni prošlogodišnjim dočekom koji je bio dobro organiziran i ove godine se tražilo mjesto više. Sve je išlo u organizaciji obitelji Tome Franjkića koji je tijekom 2011. godine otvorio u Vijaci krčmu, a uz dogovor sa Mjesnom zajednicom Vijaka zakupio prostor Društvenog doma za ovakve svečanosti. Za doček Nove godine pobrinuo se glazbeni sastav „Menda band“. Veselje je započelo oko 21

sat i trajalo je sve do jutarnjih sati, što bi rekli dok zora ne svane. Tijekom večeri organizirana je i tombola po simboličnoj cijeni od 2KM. Nagrade su bile torta, poklon bonovi u iznosu od 50 KM, 100 KM i 200 KM koji su se mogli potrošiti u trgovinama MPM-a. Točno u ponoć, nakon čestitanja svi prisutni imali su priliku pogledati i vatromet. Prepuna sala sama po sebi govori da je veliki broj vijačana prevalio dugi put da bi i ovu godinu dočekali u svom rodnom mjestu. Hoće li tako biti i naredne godine ostaje nam jedino da čekamo.

 

Napominjemo da je pored Vijake još organiziran doček bio i u Domu na Strici-Zarudje gdje su po starom običaju goste zabavljali provjereni svirači od prethodnih godina.

- See more at: http://107.150.35.74/~radiobob/index.php/vijesti/drustvo/item/2254-docek-nove-godine-u-vijaci#sthash.Vbw5QOtW.dpuf
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1933

Jučer 6946

Ovaj Tjedan 20820

Ovaj Mjesec 180883

Ukupno 13965327

Currently are 80 guests and no members online