Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Održano općinsko natjecanje„Projekt građanin“/ „Ja građanin“

19 Tra 2022
1268 times

Danas, 19.04. 2022. godine održano je općinsko natjecanje iz programa „Projekt građanin“/ „Ja građanin“. Domaćin ovogodišnjeg natjecanja bila je Osnovna škola „Vareš“.

Sve prisutne na početku je pozdravio direktor osnovne škole „Vareš“ Muris Parić. Sudjelovale su ekipe iz Osnovne škole „Vareš“ i Osnovne škole „Vareš Majdan“, koje su vodile nastavnice građanskog obrazovanja Hilda Mijatović-Dugonjić i Sanja Simić.

Za temu današnjeg natjecanja učenici Osnovne škole „Vareš Majdan“ izabrali su „Nedostatak prostora za mlade u općini Vareš“, a učenici Osnovne škole „Vareš“ izabrali su temu „Nedostatak saobraćajne signalizacije u našem gradu“.

Projekt građanin je praktični dio Civitas programa. Ovaj projekt učenicima pomaže da postanu odgovorni i informirani mladi ljudi koji kreiraju svoju budućnost i shvaćaju pojam i značaj brige i uključenja svih građana u rješavanju problema koji se tiču svih nas.

Natjecanje učenicima daje priliku da praktično provedu ono što su naučili i da vježbaju svoje sposobnosti da želje pretvore u stvarnost.

Učenici su samim tim što su prepoznali ovako važne probleme u svojoj lokalnoj zajednici i tragali za rješenjima zaslužili sve pohvale i podijelili titulu pobjednika.

Zahvaljujemo se Općini Vareš i PU Vareš na velikoj pomoći i suradnji, ističu iz Osnovne škole Vareš.

radionica-gradjansko-18
radionica-gradjansko-17
radionica-gradjansko-16
radionica-gradjansko-15
radionica-gradjansko-14
radionica-gradjansko-13
radionica-gradjansko-12
radionica-gradjansko-11
radionica-gradjansko-9
radionica-gradjansko-10

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 7849

Jučer 7986

Ovaj Tjedan 29142

Ovaj Mjesec 195797

Ukupno 13762949

Currently are 265 guests and no members online