Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prvi susret žena vareškog kraja

11 Tra 2016
1523 times

U nedjelju 18.09.2011.god Foruma žena MZ Strica- Zarudje

organizirali su prvi susret žena vareškog kraja.Susret je bio zamišljen kao kombinacija igre,zabave,izvlačenja tombole,što je uglavnom i odrađeno. Kao udruge došle su žene: Forum žena SDP- a Vareš ,Forum žena Pogar, Udruga Stupni Do, Udruženje žena Budoželje.Također su bile žene sa Javornika, Ivančeva ,iz Vijake, Vareša, Sarajeva, Breze.Pokrovitelji manifestacije bili su Općina Vareš i Udruga žena "Strica-Zaruđe". Prisutne goste je zabavljao vareški glazbenik Cigura sa svojim sviračima.  U igri tombole uz nagrade Foruma žena MZ Strica- Zarudje bile su i nagrade sponzora kojima se i ovim putem još jednom zahvaljujemo!A sponzori susreta bili su:frizerski saloni:"Belma", "Jadranka", "Emina", "New look" iz Breze, zatim cvjećarne "Palma" i "Orhideja", STR"Poljooprema", STR"Dućan", Diskont "IK", Poduzeće"MPM", d.o.o."Šimić-prom", Knjižara"Kokor", STR"Mrkva "Mesnica"Franjić" , Poljoprivredno gazdinstvo"Grga", Ribnjak"Sirena" Farma"Zarudje"i "Profi-tex".
Bila je ovo idealna prilika da se svi dobro zabave u lijepo uređenom izletištu i prije svega povoljne vremenske uvjete.  Iz Foruma žena MZ Strica Zarudje se svima zahvaljuju što su im pomogli da manifestaciju provedu u djelo, što su došli da podrže to što Forum radi i što imaju volju da sudjeluju na zajedničkim projektima žena vareškog kraja. I za kraj obećavaju - a do godine nadamo se još većem odazivu,još boljoj zabavi!!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2483

Jučer 6573

Ovaj Tjedan 44020

Ovaj Mjesec 81001

Ukupno 14088955

Currently are 88 guests and no members online