Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bolji uvjeti za boravak djece u vareškom vrtiću

28 Stu 2022
736 times

Njemačka humanitarna organizacija Arbeiter Samariter Bund (ASB) nastavlja raditi na boljim uvjetima života u općini Vareš.

Današnja događaj vezan je za bolje uvjete za boravak djece u JPU Dječje obdanište Vareš, gdje je zajedničkim sredstvima organizacije ASB i Općine Vareš obnovljena jedna prostorija za boravak djece i sanitarni čvor vrtića.

Elmir Bojadžić, direktor njemačke nevladine udruge ASB-a za jugoistočnu Europu za radio Bobovac izjavio je:  „Ovo nije ni prvi ni zadnji put da smo u Varešu. Želio bih reći da je ovo prvenstveno donacija njemačke Vlade, odnosno njemačkog ministarstva vanjskih poslova,a  bitno je naglasiti i sudonacija Općine Vareš. Renoviranje vašeg vrtića u Varešu u okviru projekta podrška pružateljima socijalnih usluga za poboljšanje kvalitete socijalnih usluga preko pomoći centrima za socijalni rad, javnim poduzećima i nevladinim organizacijama ustvari ima za cilj da poboljša te socijalne usluge i da pomogne u konkretnom slučaju Vareša uložili smo u rekonstrukciju obdaništa i mislim da će proširenjem ovih prostorija doprinijeti boljoj kvaliteti i ugodnijem radu za ljude koji rade ovdje i boravku djece koja dolaze u vrtić. Znači, ukupni iznos donacije ovdje bio je oko 25.000 KM, od kojeg moramo naglasiti da je doprinos Općine Vareš bio 10.000 KM, što nije malo, to je nekih 40% i ja se zahvaljujem načelniku Maroševiću i njegovim službama i gospodinu Berberoviću i svima koji su nama pomogli. Mi nastavljamo suradnju s općinom Vareš koja je pokazala visok stupanj kooperativnosti i mislim da je ovo jedan od koraka da unaprijedimo život u Varešu“.

Kao znak zahvalnosti vrtićka djeca izvela su mali program za donatore, te im puručila prigodne zahvalnice.

Vrtic-ASB-donacija-30
Vrtic-ASB-donacija-29
Vrtic-ASB-donacija-28
Vrtic-ASB-donacija-27
Vrtic-ASB-donacija-26
Vrtic-ASB-donacija-25
Vrtic-ASB-donacija-24
Vrtic-ASB-donacija-23
Vrtic-ASB-donacija-22
Vrtic-ASB-donacija-20
Vrtic-ASB-donacija-21
Vrtic-ASB-donacija-18
Vrtic-ASB-donacija-19
Vrtic-ASB-donacija-17
Vrtic-ASB-donacija-16
Vrtic-ASB-donacija-15
Vrtic-ASB-donacija-14
Vrtic-ASB-donacija-13
Vrtic-ASB-donacija-12
Vrtic-ASB-donacija-11
Vrtic-ASB-donacija-10
Vrtic-ASB-donacija-9
Vrtic-ASB-donacija-8
Vrtic-ASB-donacija-7
Vrtic-ASB-donacija-6
Vrtic-ASB-donacija-4
Vrtic-ASB-donacija-5
Vrtic-ASB-donacija-3
Vrtic-ASB-donacija-2

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1

Jučer 3890

Ovaj Tjedan 7344

Ovaj Mjesec 1

Ukupno 11881549

Currently are 84 guests and no members online