Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Organizirana novogodišnja zabava za omladinske pogone NK Vareš

22 Pro 2022
947 times

Moguće je da Vas je sinoć iznenadila muzika koja je zajedno sa dječjim osmjesima dopirala iz Osnovne škole Vareš. Upravo ta muzika i dječja graja su povod naše priče.

Naime, mladi trener Nail Hercegovac, je zajedno sa roditeljima dječaka i uz podršku NK Vareša organizirao ‘Novogodišnju zabavu’ za najmlađe članove i buduće nogometne zvijezde našeg nogometnog kluba. Trener se u kratkom obraćanju zahvalio roditeljima na podršci koju mu daju u realiziranju svih ideja te Upravi kluba koji također podržavaju i prate njegov rad.

Naravno, trener se zahvalio i prisutnim dječacima na njihovom trudu i zalaganju i obećao im kontinuitet treniranja i predan rad, te je svakom od dječaka uručio novogodišnji poklon, odnosno blok s logom NK Vareša i motivacijskim porukama!

Nakon govora zabava je nastavljena, a zajednička želja svih učesnika zabave je bila da svi građani Vareša predstojeće praznike provedu sa svojim najdražim u sreći i veselju.

  • zabava-nk-vares-5
  • zabava-nk-vares-4
  • zabava-nk-vares-2
  • zabava-nk-vares-3

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3581

Jučer 8185

Ovaj Tjedan 30653

Ovaj Mjesec 190716

Ukupno 13975160

Currently are 140 guests and no members online