Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Proljetno čišćenje grada

11 Tra 2016
1313 times

S dolaskom proljeća i sunčanim danima djelatnici Javnog komunalnog

poduzeća Vareš počeli su i s proljetnim čišćenjem grada, što su mnogi građani jedva dočekali. Naime, nakon topljenja velikih količina snijega na ulicama i pločnicima je ostalo dosta posipnog materijala i sve je bilo prilično neuredno i prljavo. U proteklih par dana vareški komunalci su počeli s uklanjanjem tog materijala i pranjem ulica, te uklanjanjem zaostalih količina leda.
No, ni građani baš nisu štedjeli svoju okolinu previše, jer je i dosta smeća na ulicama, poput plastičnih boca, limenki i ambalaže raznih proizvoda. Vrijeme je da i svi mi zasučemo rukave i očistimo površine oko svojih zgrada i kuća kako bi nam svima život u ovom gradu bio ugodniji. Dodajmo ovoj informaciji i sljedeći podatak – dok stanovnici Vareša (840 m/NV)i Vareš Majdana (765 m/NV) uživaju u proljeću i laganije se odijevaju, stanovnici vareških sela još uvijek žive u snijegu i ledu. Jutros smo u redakciji radija primili poziv žitelja Lazetovice (1.000 m/NV) koji su još uvijek u totalnoj prometnoj blokadi i na rubu strpljenja i koji su nas zamolili da prenesemo njihove molbe i vapaje da im se konačno pročisti put. Po informacijama koje smo dobili od nadležnih u vareškoj općini, sutra ujutro (23.03.) stroj bi trebao krenuti do Lazetovice i deblokirati ovaj zaselak

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 8374

Jučer 7978

Ovaj Tjedan 42679

Ovaj Mjesec 133088

Ukupno 13917532

Currently are 252 guests and no members online