Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Učenica Područne škole Dabravine Fatima Čolan osvojila 5. mjesto na Federalnom natjecanju iz matematike

15 Svi 2023
392 times

Par dana prije obilježavanja dana Osnovne škole Vareš Majdan, točnije u subotu 06.05.2023. godine, u prostorijama Richmond Park škole u Sarajevu održano je Federalno natjecanje iz matematike

za učenike osnovnih škola.  Jedan od najljepših darova povodom rođendana majdanske osnovne škole darovala je učenica Fatima Čolan iz Područne škole Dabravine.

Naime, Fatima je na Federalnom natjecanju iz matematike u kategoriji osmih razreda, osvojila visoko peto mjesto, te će predstavljati našu školu, općinu Vareš, Zeničko-dobojski kanton i Federaciju BiH na natjecanju najboljih matematičara iz cijele Bosne i Hercegovine.

„Zaista smo ponosni na Fatimu i njenu nastavnicu Jasminku Zukić na ostvarenom uspjehu, jer nam nije ostalo u sjećanju da je netko u prošlosti napravio sličan uspjeh. Čestitamo Fatimi, njenoj nastavnici i roditeljima i želimo joj mnogo sreće i uspjeha na predstojećem natjecanju“, ističu iz rukovodstva Osnovne škole Vareš Majdan na čelu s direktorom Miralemom Elezovićem.

Iskrene čestitke Fatimi i njenoj nastavnici Jasminki u ime redakcije radio Bobovca uz puno sreće na državnom natjecanju najboljih matematičara.

  • federalno-matematika-4
  • federalno-matematika-3
  • federalno-matematika-2
  • federalno-matematika-1

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 24

Jučer 5233

Ovaj Tjedan 24

Ovaj Mjesec 20349

Ukupno 12391354

Currently are 37 guests and no members online