Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

VAART donosi umjetničku diverziju u Varešu

25 Srp 2023
605 times

Kako bi približili umjetnost što većem broju ljudi, organizatori ovogodišnjeg Vareš Art Festivala dosjetili su se jedne zanimljive ideje koju su nazvali „art diverzija“.

Ukoliko se pitate o čemu je riječ, donosimo pojašnjenje. Stjepan Šimić Pepi, urednik VART-a i projekt menadžer JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš, koji je ujedno i voditelj At colony Borovica, jučer je sa svojim suradnicima na više mjesta u gradu Varešu postavio likovne radove nastale na ovogodišnjoj 9. art koloniji u Borovici. Podsjećamo, to su radovi umjetnika iz Poljske, Češke, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Izložba je zamišljena i kreirana po principu "art diverzije", a umjetnička djela su postavljena u javne objekte i institucije na području općine Vareš.  Izložba će biti otvorena narednih mjesec dana, a naši sugrađani i posjetitelji Vareša u sklopu ove art diverzije mogu očekivati još iznenađenja, poput postavke likovnih djela na vareškom jezeru Nula i gradskim parkovima.

Sada se slike s 9. art kolonije Borovica mogu vidjeti u caffe barovima Roma i Cotton, restoranu Mlin i zgradi općine Vareš.

  • art-diverzija-4
  • art-diverzija-3
  • art-diverzija-2

Last modified on Utorak, 25 Srpanj 2023 10:47
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1084

Jučer 6277

Ovaj Tjedan 13497

Ovaj Mjesec 50478

Ukupno 14058432

Currently are 133 guests and no members online