Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Komedija „Šund naš svagdašnji „privukla varešku publiku u Radnički dom

01 Ruj 2023
472 times

Vareška publika je u srijedu 30. kolovoz 2023. godine u večernjim satima uživala u hit komediji Šund naš svagdašnji autora Roberta Krajinovića. Riječ je o, kako autor ističe, komediji s elementima farse

i parodije u kojoj je na šaljiv i duhovit način, s dosta pjevanja i plesa želio prikazati sav šund i kič kojim smo svakodnevno okruženi.

Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se sa amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš ne ide lako od ruke. U svoju emisiju kolažnog karaktera ugošćuje razne tipove gostiju, od priprostog novopečenog saborskog zastupnika, preko wanna bee pjevačice i samoprozvane kraljice instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa...

S puno smijeha publika je ispratila niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju i sve nam djeluje poznato, jer slične situacije svakodnevno gledamo na raznim televizijama koje nam nude obilje šunda i jeftine zabave.

U predstavi su nastupili  Monika Mihajlović u ulozi televizijske voditeljice Lane Pišček, Robert Krajinović  u ulogama poduzetnika Ljube Krtole načelnika Općine Donja Guzina i saborskog zastupnika te estradne zvijezde i influenserice Neverine Kozice i pacijenta umobolnice Kontuzija, Adam Končić  u ulogama kamermana Jaroslava Kurteša, estradnog djelatnika Teletabe i pjevač iz talent showa Marinka Prce – Spidija.

Organizatori predstave bili su JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš i Općina Vareš, a dorana Radničkog doma bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. (foto JU Centar za kulturu i edukaciju Vareš)

sund-nas-svagdasnji-10
sund-nas-svagdasnji-9
sund-nas-svagdasnji-8
sund-nas-svagdasnji-7
sund-nas-svagdasnji-6
sund-nas-svagdasnji-5
sund-nas-svagdasnji-2
sund-nas-svagdasnji-3

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 6818

Jučer 10481

Ovaj Tjedan 41313

Ovaj Mjesec 127130

Ukupno 14135084

Currently are 224 guests and no members online