Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Posjet učenika OŠ"Vareš" tvornici Alma Ras

11 Pro 2023
752 times

Učenici II., III. i V.a razreda Osnovne škole “Vareš“  bili su 08.12.2023.godine u posjetu proizvodnom pogonu kompanije „Alma Ras“ u Varešu u pratnji svojih učiteljica

Vedrane Redžepagić,  Meline Numanović, Alme Cigura i pomoćnice ravnateljice Sabine Librić.
 
Dobrodošlica menadžerice Aiše Herco  i njenih kolegica ostavile su posebne utiske na vareške osnovce. Ovo je bio način da se učenicima predstavi kompletan proces proizvodnje od sirovine do gotovog proizvoda, te ukaže na važnost kvalitetnog i predanog rada svakog uposlenika.

Ako poznajemo većinu onih  koji rade u ovom pogonu, nismo znali kako odgovorne i ozbiljne zadatke obavljaju i na taj način svoju kompaniju dovode u rang sa svjetskim brendovima. Učenici, a i učiteljice su bili oduševljeni profesionalnošću, stručnošću i karizmom
koju su uočili tijekom posjeta. Ovo je odličan primjer  radne atmosfere i  pozitivne energije  iz kojeg mnogi mogu učiti. Slični posjeti će biti upriličeni na proljeće i za učenike ostalih razreda.

Uz poklone kojima su se učenici posebno obradovali  u svojem životnom iskustvu će imati  priču o načinu stvaranja jednog tekstilnog proizvoda.

  • OS-Alma-Ras-4
  • OS-Alma-Ras-2
  • OS-Alma-Ras-3

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2898

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 38909

Ovaj Mjesec 198972

Ukupno 13983416

Currently are 186 guests and no members online