Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo - u utorak svečano otvaranje Kreativnog centra za mlade i NVO u Varešu

21 Ožu 2024
527 times

Omladinski kreativni centar u Varešu bit će svečano otvoren u utorak, 26. ožujka 2024. godine, s početkom u 11 sati u Centru za kulturu i edukaciju Vareš.

Omladinski kreativni centar renoviran je i opremljen kroz projekt "Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u BiH" koji se provodi u 24 zajednice kroz blisku suradnju s lokalnim samoupravama, organizacijama civilnog društva, građanima i građankama kao nositeljima mira, medijima i drugim društvenim akterima koji zajednicu jačaju i unaprjeđuju okruženje pogodno za istinsko pomirenje. Ukupna vrijednost renoviranja i opremanja iznosila je 143.000 eura.

Događaju će prisustvovati predstavnici EU, UNDP-a, OSCE-a , Vijeća Europe, IOM-a i predstavnici javnog i poslovnog sektora. Među ostalima, na svečanosti će biti prisutni Zdravko Marošević - načelnik Općine Vareš, Ingrid Macdonald - rezidentna predstavnica Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini, Adebayo Babajide - zamjenik šefa Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini, predstavnici Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini i Vijeća Europe, ured u Bosni i Hercegovini.

Projekt "Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u BiH" financira Evropska unija (EU), a zajedno provode EU u BiH, Ujedinjeni narodi u BiH, Misija OSCE-a u BiH i Vijeće Europe.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5768

Jučer 8939

Ovaj Tjedan 41779

Ovaj Mjesec 201842

Ukupno 13986286

Currently are 116 guests and no members online