Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Najavljujemo – u subotu tradicionalni Memorijal Ipeta Ivandića

18 Srp 2024
368 times

Druga večer 7. izdanja Vareš art festivala subota 20. srpnja donosi ljubiteljima rocka pravu poslasticu.

Svi ste pozvani na rock koncert -  tradicionalni Memorijal Ipeta Ivandića, koji će se održati u dvorani Radničkog doma u 21 sat. Ulaz je 5 KM.

Tijekom večeri nastupaju rock sastavi „Pastiri“ – Bijelo dugme tribute band iz Čakovca i „Starbridge“ iz Sarajeva.

Ukratko predstavljamo oba banda.

„Pastiri“ – Bijelo dugme tribute band dolaze iz susjedne Hrvatske, točnije iz Čakovca. Pjevač banda je Alen Horvat (Zibe), na gitari je Oliver Novak (Špiro), bass gitaru svira Ivica Kolarić, bubnjari su Matijas Brdar i Filip Krznar, dok klavijature sviraju Matija Moslavac i Bojan Krušec. Osnovan 2013. godine s namjerom izvođenja samo i isključivo pjesama Bijelog Dugmeta.
Radi se o skupini vrhunskih glazbenika, ali i dugogodišnjih prijatelja koji sviraju po dvadeset, a neki i trideset godina. Nakon svih tih godina, rekli bismo da se takvo iskustvo i te kako čuje i primijeti.  Ističu kako oko imena Pastiri nije bilo puno razmišljanja, vezano je uz izraz pastirski rock kojim je Dražen Vrdoljak još 1975. u glazbenoj povijesti zapečatio folk-rock mješavinu kojom se Bijelo dugme proslavilo.

Starbridge je rock band iz Sarajeva, koji svira svoje autorske pjesme i obrade pjesama grupa poput: Deep Purple, Whitesnake, Led Zeppelin, Dream Theater, Nightwish ... Članovi su: Enis Mesanović - vokal, Dejana Hršum - vokal, Daniel Grahovac - gitara, Svetozar Canić - klavijature, Dragan Grahovac - bubanj, Ivan Grizelj - bass.

Subota, 20. srpnja 2024. godine, Radnički dom u Varešu, tradicionalni Memorijal Ipeta Ivandića. Svi ste dobrodošli!

Last modified on Subota, 20 Srpanj 2024 10:54
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 3325

Jučer 4320

Ovaj Tjedan 3325

Ovaj Mjesec 106756

Ukupno 15131017

Currently are 225 guests and no members online