Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Posjet Varešanima u staračkom domu Travnik

16 Kol 2024
1295 times

Članovi Udruženja umirovljenika/penzionera Vareš ovih dana nastavili su s jako lijepom praksom –posjetom staračkim domovima u našoj bližoj okolici, gdje borave korisnici s područja općine Vareš.

Ovaj put njihova destinacija bila je Naš dom Travnik, najstarija ustanova takve vrste u BiH. Tamo boravi petoro naših sugrađana.

Pri samom ulazu u dom dočekala su nas nasmijana lica ljubaznog osoblja popraćena pozitivnom energijom, pričaju nam Sead Abdijevski i Ibrahim Sirotanović.

Susret s našim Varešanima u Staračkom domu u Travniku bio je posebno dirljiv, čak je pala i poneka suza radosnica, ponosno dodaju. Ističu kako se svaki put tamo osjećaju jako lijepo i dobrodošlo, a naši sugrađani u domovima ih uvijek rado dočekuju i s njima provode vrijeme.

„Ne dozvoljavamo da se osjete zapostavljenima, sretni smo i zahvalni da im možemo uljepšati ove dane i svakako ćemo u skorije vrijeme obići još neke domove gdje borave naši Varešani“, zaključuju predsjednik Udruženja umirovljenika/penzionera Vareš Ibrahim Sirotanović i član UO Udruženja Sead Abdijevski.

staracki-dom-travnik-6
staracki-dom-travnik-4
staracki-dom-travnik-5
staracki-dom-travnik-3
staracki-dom-travnik-2

Last modified on Petak, 16 Kolovoz 2024 11:55
Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 862

Jučer 3618

Ovaj Tjedan 11928

Ovaj Mjesec 115359

Ukupno 15139620

Currently are 740 guests and no members online