Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ambasador Italije Marca Di Ruzza posjetio Osnovnu školu Vareš

20 Ruj 2024
155 times

Predstavnica World Vision BiH je posjetila Osnovnu školu “Vareš”, uz pratnju ambasadora Italije u BiH, njegove ekselencije gospodina Marca Di Ruzza, “Čuvara dječjih snova”.

Ambasador Di Ruzza je obišao školu, te se kroz razgovor s direktoricom škole Ilijanom Vidović i njenom pomoćnicom Sabinom Librić, upoznao s postignućima ove škole, koja surađuje sa World Vision BiH već dugi niz godina i koja je jedan od partnera u implementaciji projekta „Njihovi snovi trebaju Vašu/našu podršku“.

Ovom prilikom, World Vision BiH je uručio vrijednu donaciju školskog pribora i odjeće za djecu ove škole, te se zahvaljujemo našim dragim partnerima iz škole, za sve što čine na polju unapređenja života djece u potrebi.

Njegova ekselencija, gdin. Marco Di Ruzza je Čuvar dječjih snova nekoliko djece iz BiH, te je ovom prilikom upoznao porodicu djevojčicu iz Vareša, a djevojčici darovao prigodan poklon.

Od srca se zahvaljujemo gospodinu ambasadoru na njegovoj dugoročnoj podršci prema djeci BiH i našeg Vareša, poručuju iz Uprave Osnovne škole Vareš.

  • ambasador-Di-Ruzza-OS-Vares-3
  • ambasador-Di-Ruzza-OS-Vares-2

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2966

Jučer 6380

Ovaj Tjedan 20412

Ovaj Mjesec 123843

Ukupno 15148104

Currently are 573 guests and no members online