Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

16 nam je godina!

13 Tra 2016
2869 times

Došao je još jedan 06. lipnja,

a zajedno s njim i 16. rođendan radio Bobovca. Dakle, 16 godina radimo u kontinuitetu bez ikakvih prekida, 5840 dana – nije mala stvar, zar ne?
Radio Bobovac utemeljen je prije 18 godina, u ljeto 1993. godine i do 06.06. 1995. godine u svom radu bilježi i izbjegličku sudbinu i nekoliko prekida u emitiranju. Zato smo i odlučili da slavimo rođendan onog dana kada

je počelo emitiranje programa u kontinuitetu.
Već godinama svojim se programom obraćamo se svim generacijama društva koje dijeli iste ideje, koje povezuje slično 'stanje svijesti', koje povezuje Vareš. Naši slušatelji  su i studenti, i umirovljenici, i mladi roditelji, i nezaposleni, političari, ljudi iz svih sfera društva. Kroz sve protekle godine, a i danas, činimo sve kako bi opravdali vaše povjerenje.
Svaka nova godina nas dodatno obvezuje da budemo bolji, da idemo u korak s vremenom, što ponekad i nije baš lako. Nadamo se, dragi naši slušatelji,  da ćete nam sve dosadašnje pogreške oprostiti i biti nam podrška u daljnjem radu.
Danas krećemo u 17. godinu rada u kontinuitetu, a naša novinarska i tehnička ekipa nastavlja s jednakim entuzijazmom kao i svih ovih godina. I dalje ćemo se truditi biti brzi, točni i nećemo imati “dlake na jeziku” no i vas, cijenjeni slušatelji, molimo za razumijevanje kad vas naljute poneki “zapetljani jezik”, doza opuštenosti u eteru ili neka pjesma koja vam nije baš po volji da poželite promijeniti frekvenciju. To se događa i puno većim i moćnijim od nas, medijskim kućama s puno jačom financijskom potporom.

Nadamo se da ćemo uspjeti ispuniti sve više vaših pozitivnih očekivanja u danima i mjesecima koji su pred nama. Namjerno kažemo danima i mjesecima, jer toliko unaprijed možemo gledati, zbog dobro poznate financijske situacije koja nas prati gotovo od početka našeg rada. Ali isto tako vjerujemo da će se ti dani i mjeseci pretvoriti u godine – na obostrano zadovoljstvo. Zbog svega toga, hvala svima koji ste nam na bilo koji način pomogli u proteklom vremenu i koji ste radio Bobovac prepoznali kao radio koji je prijatelj svojim slušateljima, i uz koji nikad niste sami.

P.S. Mi danas ne primamo darove, nego svima vama darujemo redizajniranu web stranicu kao znak zahvalnosti za dugogodišnju vjernost!

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 2383

Jučer 7725

Ovaj Tjedan 46119

Ovaj Mjesec 206182

Ukupno 13990626

Currently are 136 guests and no members online