Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Radionica iz oblasti poljoprivrede u organizaciji CRS-a

14 Tra 2016
3038 times

U velikoj dvorani općine

Vareš danas (22.10.2010. godine) u organizaciji humanitarne organizacije Catholic Relief Service (CRS BiH) organizirana je prva u nizu radionica za korisnike projekta "Trajna rješenja za korisnike kolektivnih centara u BiH" a kojima su već obnovljene njihove stambene jedinice u općinama Vareš i Olovo. Takvih je 9 korisnika iz Vareša –Predrag Čabrajić, Elvir Begić, Mirzad Hrvat, Jela Đurić, Sejda Mušanović, Idriz Mušanović i Halid Begić, a 4 iz Olova – Ibro Rizvanović, Ismet Sarajlić, Muhamed Bešlija i Munib Gurda. Svi oni su s velikom pozornošću pratili predavanja koja će im itekako koristiti u njihovom održivom povratku.
Stručna predavanja iz oblasti poljoprivrede na temu „Proizvodnja u plastenicima u zimskom periodu“ održala je doc.dr. Pakeza Drkenda iz Sarajeva, a na temu „Proizvodnja, bolesti i štetočine krumpira i luka“ predavanje je održala prof. Mubera Berberović iz Mostara.  Cilj organiziranja radionice je omogućiti razgovor o mogućnostima uvezivanje zainteresiranih korisnika iz Vareša i Olova s poljoprivrednim zadrugama u BiH.
Osim korisnika i predavača na radionici su bile prisutne i predstavnice CRS-a Gordana Radić, Armina Pijalović i Narcisa Cvitanović, a ispred općine Vareš referent iz Službe za poljoprivredu Dragan Orozović.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 947

Jučer 8232

Ovaj Tjedan 947

Ovaj Mjesec 37928

Ukupno 14045882

Currently are 149 guests and no members online