Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nova CRS-ova radionica

14 Tra 2016
7685 times

U velikoj dvorani općine Vareš

u petak 17.prosinca 2010. godine održana je druga radionica iz oblasti poljoprivrede za korisnike Projekta "Trajna rješenja za korisnike kolektivnih centara u BiH" a koji su u dijelu projekta za rekonstrukciju kuća u općinama Olovo i Vareš. Na početku radionice sve prisutne je pozdravila predstavnice CRS-a Gordana Radić i njena kolegica Armina Pijalović.Stručna predavanja iz oblasti poljoprivrede održali su doc. dr. Milenko Blesić na temu :   
Lokane poslovne inicijative i doc. dr. Dragana Ognjenović  na temu: Pokretanje samostalnih poduhvata u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda.
S područja općine Vareš  na radionici su bili sljedeći korisnici CRS-ovog projekta Predrag Čabrajić, Elvir Begić, Mirzad Hrvat, Jela Đurić, Sejda Mušanović, Idriz Mušanović i Halid Begić, a s područja općine Olova korisnici Ibro Rizvanović, Ismet Sarajlić i Munib Gurda. Tijekom obnove stambenih jedinica spomenutim korisnicima asistenciju su pružale i predstavnice Udruge građana Majka Terezija kroz obilaske i razgovore.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 4105

Jučer 7940

Ovaj Tjedan 46149

Ovaj Mjesec 32854

Ukupno 14040808

Currently are 194 guests and no members online