Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Koncert Mladi za mlade

14 Tra 2016
1583 times

Mlade glazbene nade, učenici Osnovne škole Vareš i polaznici Osnovne glazbene škole su jučer, 22.rujna

pokazali svoj talent i trud. U sklopu VaClaf festivala u školi je održan koncert pod nazivom Mladi za mlade,na kom je nastupilo 22-oje učenika. Izvodili su djela Bacha, Schumanna, Clementija, Cajkovskog, Diabelija i ostalih skladatelja,a svaki nastup popraćen je aplauzima publike i za ohrabrenje i za oduševljenje onim što su čuli. Sve su budnim okom pratili umjetnička ravnateljica VaClafa Andrea Nikolić i pijanist Domagoj Guščić. Za nagradu sva djeca će nastupiti na Masterclass koncertima u Maloj školi u četvrtak i nedjelju, a to su: Nejra Balta, Lamija Čizmo, Lamija Osmanović, Habib Kopić, Nikolina Vidović, Una Berberović, Ema Hinger, Belmina Alajmović, Mihael Šimić, Lana Marijanović, Nejra Balta, Dunja Franjić, Nadja Imamagić, Džana Ahmedović, Andrej Matić, Ema Lekić, Šeherzada Operta, Iman Džafo, Emina S., Emina B., Dženita B. i Tamara Bošnjak.
Kad govorimo u Osnovnoj glazbenoj školi u Varešu u prvom razredu je 15 polaznika, u drugom 13, u trećem 10 i u četvrtom razredu ima 13 polaznika. S njima vrijedno radi 5 nastavnika glazbe - Sanjin Babović, Katarina Puketa, Stefana Konjikušić, Miron Konjević i Jasmina Hodžić.

Rate this item
(0 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 1043

Jučer 10481

Ovaj Tjedan 35538

Ovaj Mjesec 121355

Ukupno 14129309

Currently are 267 guests and no members online