Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ekskluzivno za radio Bobovac: Goran - nastavljam putovanje!

06 Lip 2016
11398 times

Naš sugrađanin Goran Višnjić danas (06.06.), baš kada radio Bobovac obilježava 21. godišnjicu

rada u kontinuitetu, nam je iz Brisbanea javio zaista prelijepu vijest - ponovno kreće na put, s mjesta u Kini na kojem je zaustavljen uslijed prometne nesreće!
Podsjećamo, Goran je krajem mjeseca ožujka ove godine krenuo na putovanje motorom od Australije prema Varešu, početkom druge polovice travanja doživio je prometnu nesreću u Kini i sada, nakon pauze od nešto manje od dva mjeseca, ponovno kreće na put.
Goran se uspješno oporavio od posljedica loma desne ruke, operacije i ugradnje osam vijaka u bolnici u Šangaju, prošao je potrebne fizikalne tretmane i na posljednjem liječničkom pregledu liječnik je konstatirao da nema nikakvih problema u funkciji ruke. Samim tim to je bilo i "zeleno svjetlo" za Gorana i nastavak putovanja prema rodnom Varešu.
"Odlučio sam nastaviti put do Vareša tamo gdje sam stao. Krećem iz Australije za Kinu u četvrtak 16. 06. Obnovio sam vizu za Mongoliju i u idući ponedjeljak bih trebao dobiti novu vizu za Rusiju, pa bi bio spreman krenuti u naredni četvrtak", rekao nam je Goran.
Tako bi Goran u otprilike naredna dva mjeseca trebao proputovati Kinu, Mongoliju, Rusiju, Kazahstan, Latviju, Litvu, Poljsku, Njemačku, Češku, Austriju, Mađarsku, Sloveniju, Italiju i na koncu Hrvatsku, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.
Dolazak u Vareš bi trebao biti sredinom mjeseca kolovoza. Do tada tijek putovanja možete pratiti na Goranovoj facebook stranici Ride about AU i na web stranici radio Bobovca.
To je taj nesalomivi vareški duh, upornost i ustrajnost da se dođe do zacrtanog cilja. A on je pomoći vareškoj djeci, mladima i djeci dati bar mali razlog za ostanak u gradu, vratiti život natrag u Vareš! Treba li išta plemenitije?
Svaka čast Gorane, neka te prati sreća, dobar vjetar u leđa i putevi bez prepreka prema tvom rodnom Varešu. 

GoranKina2
GoranKina1
GoranKina4
GoranKina3
GoranKina5
GoranKina6
GoranKina7
GoranKina9
GoranKina8

Rate this item
(3 votes)

Radio Bobovac je vaš najbolji dnevni prijatelj 24 sata na dan, 365 dana na godinu. Samo okrenite 95,3 i 101.1 MHz ili nas slušajte putem interneta.

Visitors counter

Danas 5618

Jučer 6332

Ovaj Tjedan 31171

Ovaj Mjesec 17876

Ukupno 14025830

Currently are 169 guests and no members online